Un nou proiect de anvergură se lansează pe piața de birouri din România

0
1175

Project1, primul antreprenor general specializat în amenajări de birouri, are în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro, la nici patru luni de la înființare

 

18 septembrie, 2019, București – Project1 deschide operațiunile în România cu o echipă de 21 de profesioniști, majoritatea ingineri din domeniul construcțiilor, fiecare cu o experiență de minim 5 ani în industria amenajărilor de birouri de tip corporate.

Compania a fost fondată de Ștefan Olaru, Tudor Chindea și Valentin Nour, ale căror nume sunt legate de piața de birouri din România, cei trei având o experiență de peste 10 ani în industria de profil.

Până în prezent Project1 a semnat și are în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro. Principalii clienți care au ales Project1 ca partener pentru livrarea noilor spații de birouri sunt: Amazon Development Romania, Thales Systems Romania, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro Romania și International British School of Bucharest. Project1 își propune să incheie anul 2019 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, iar targetul pentru anul 2020 este o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

„Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri – inclusiv mobilierul aferent – se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață”, spune Valentin Nour, CEO Project1.

 

Project1 – Cea mai puternică resursă pentru piața amenajărilor de birouri

Project1 își dorește să devină cea mai puternică resursă pentru piața amenajărilor de birouri, punând accentul pe vasta sa expertiză în segmentul Design & Build.

Echipa este specializată în derularea proiectelor de anvergură într-un timp foarte scurt, mai mult de jumătate din componența ei este reprezentată de ingineri cu experiență în managementul proiectelor complexe de construcții.

Project1 poate asigura clienților și managementul relocării angajaților în noua locație, cu accent pe gestionarea riscurilor ce pot apărea într-un proces de anvergură cu termen limitat.
Project1 asigură și servicii de mentenanță preventivă, sub formă de programe anuale de întreținere, dar și corectivă, de tipul Service Level Agreement, garantând clienților anumiți timpi de reacție în caz de necesitate.

“Echipa Project1 deține o expertiză extinsă în proiectele de amenajări de mari dimensiuni. Dinamica și specificul acestor amenajări presupun riscuri cu care însă noi ne-am obișnuit. Pregătim analiza riscurilor din faza de evaluare a proiectului și reușim astfel să gestionăm situațiile neprevăzute și să respectăm graficul de execuție. Forța echipei noastre este dată de oamenii din echipă și de partenerii care ne urmează. Suntem capabili să mobilizăm forțe de implementare de peste 500 de specialiști, pe toate domeniile de expertiză. Presiunea timpului este enormă și rolul nostru este să facem ușoară misiunea companiilor, acea tranziție către un spațiu funcțional. Practic, vorbim de energie și cunostințe pe care le punem la dispoziția beneficiarilor finali, astfel încât focusul să rămână pe operațiunile business-ului propriu. Se resimte nevoia unui astfel de antreprenor în lumina efervescenței pe care o întâlnim în piața de real estate din România.“ a declarat Ștefan Olaru, COO Project1.

 

Project1 deschide concomitent birouri în București și Timișoara

Deja operațională, compania va avea sediul central localizat în București, la parterul clădirilor Bucharest Business Park din proprietatea fondului austriac CA IMMO. Cel de-al doilea birou Project1, cel din Timișoara, va fi inaugurat în complexul City Business Center deținut de fondul sud-african NEPI ROCKCASTLE.

Project1 a reușit într-un timp scurt să pună bazele unor parteneriate puternice cu unele dintre cele mai apreciate companii recunoscute la nivel internațional în industria de profil.

Astfel, Vitra a ales Project1 ca dealer autorizat în România pe segmentul office. Vitra este unul dintre cei mai importanți producători de mobilier din lume, recunoscut pentru calitatea și designul produselor sale.

Al doilea partener principal al Project1 este gigantul american Shaw Contract, lider mondial în piața finisajelor de pardoseli, cu o cifră de afaceri de peste 6 miliarde de euro. Shaw Contract face parte din grupul de firme Berkshire Hathaway, deținut de omul de afaceri Warren Buffet.

Project1 are în portofoliul său și producători din alte segmente, precum uși, partiții, plafoane, corpuri de iluminat și alte accesorii, ca parte din politica sa de outsourcing direct pentru clienții săi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here