Un nou magazin Marelbo, în cartierul bucureștean Colentina

0
1195

Retailerul bifează al 59-lea magazin la nivel național

 

Marelbo România, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România deschide un nou magazin în România, cel de-al cincilea în București.

Prin această nouă deschidere, compania va încheia anul cu 59 de unități în retailul propriu și cu o ofertă diversificată de încălțăminte, pentru toată familia, fabricată 100% din piele naturală, de oameni gospodari din Bucovina.

Magazinul cu numărul cinci din București este situat în Carrefour Colentina pe o suprafață de 130 m², unde lucrează 6 angajați și are programul de luni până duminică, 09.00 – 21.00.

Pe tot parcursul anului 2019, compania Marelbo a continuat planul de extindere a rețelei, a deschis 4 magazine localizate în orașele Târgu-Jiu, Sibiu, București și a angajat 55 de oameni noi, iar cifra de afaceri a crescut cu 10% din 2017, de la 80 milioane lei, la 88 milioane lei în 2018.

„Pentru anul 2020, ne propunem să mai deschidem alte noi magazine și vom inaugura la începutul anului viitor cel de-al doilea magazin din Târgu-Mureș, pentru că ne dorim ca produsele Marelbo să ajungă la toți românii care își doresc calitate, încălțăminte realizată la noi în țară, la preț de producător”, spune Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Toate magazinele Marelbo aparțin fabricii și prezintă prețuri reale de producător. În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii dar și un magazin online. De la primul magazin deschis în anul 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

Despre Marelbo România

Marelbo România este un producător local care deține cea mai mare fabrică de incălțăminte din România, localizată în Vicovu de Sus, din județul Suceava. Marelbo produce numai încălțăminte din piele naturală dedicată femeilor, bărbaților dar și copiilor, la preț de producător. Oferta variată se regăsește în cea mai modernă rețea de retail formată din 58 de magazine localizate în București și în toată țara dar și în magazinul online. Marelbo a început ca o mică afacere de familie în anul 1984 și s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai mari și dinamici jucători de pe piața de profil. Grupul de firme Marelbo cuprinde Marelbo Prod Com SRL, Marelbo SRL, Marelbo Shoes și iBOB, are în prezent 740 de angajați și a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 88 mil. lei.

Pentru mai mai multe detalii, vă rugăm să ne vizitați pe site www.marelbo.com/ro pe pagina de facebook www.facebook.com/marelbo.shoes și pe contul de instagram www.instagram.com/marelboshoes

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here