Un investitor din Elveția dezvoltă Marca Herăstrău, un proiect boutique de locuințe lângă Parcul Herăstrău

0
1122

Un investitor din Elveția intră pe piața rezidențială din România cu o clădire boutique lângă parcul Herăstrău din București, investiția alocată dezvoltării fiind estimată la circa 4 milioane de euro, a anunțat Imoteca, firma care se ocupă de promovarea şi comercializarea locuinţelor din proiect.

Proiectul, care este promovat sub numele de Marca Herăstrău Residence, va cuprinde 22 apartamente cu 2 și 3 camere, aflate în 2 clădiri cu un regim de înălțime S+P+2E+M.  Livrarea proiectului este prevăzută pentru a începutul anului 2023.

Amplasarea proiectului Marca Herăstrău Residence, chiar lângă Parcul Herăstrău, îl plasează în categoria clădirilor exclusiviste care se adresează clienților cu venituri mari și foarte mari.  Acesta este situat în cea mai râvnită zonă rezidențială din București, iar construcția va păstra valorile esențiale pe care le regăsești într-o casă, dar dezvoltatorul va crea un spațiu în care confortul și funcționalitatea vor fi la cele mai înalte standarde.

”Cel mai nou proiect premium din zona de nord, powered by IMOTECA – Fine Living Properties, răspunde celor mai înalte cereri și așteptări, fiind în același timp foarte modern. Dezvoltatorul proiectului este o companie cu sediul în Elveția, implicată în proiecte imobiliare de dimensiuni mici în Spania și care începe prin această investiție să se extindă și în România”, a declarat Patricia Ferent, sales director & managing partner Imoteca.

În materie de facilități proiectul oferă parcare subterană, sistem de alarmă, detectoare de fum, sistem video de supraveghere, videophone, încălzire în pardoseală, tavane înalte de 270 cm și lumini led în toate spațiile comune.

Proiectul beneficiază de asemenea de acces facil, fiind foarte bine conectat la rețeaua publică de transport în comun, inclusiv la metrou.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here