Un club independent dedicat antreprenorilor își propune să creeze o comunitate de sprijin la nivel național

0
1101

București, 3 aprilie 2019. Bucharest Business Club (BBC), o „școală” practică de antreprenoriat urban pornită în capitală, își propune să închege comunități care să împătășească bune practici în business la nivel național până la finele lui 2019. Primele zone pilot sunt orașele Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. Pe 12 aprilie 2019 se vor pune bazele Cluj Business Club și va avea loc prima intalnire a antreprenorilor din inima Transilvaniei.

 

Eu însumi sunt un antreprenor din afara Bucureștiului care s-a lovit de toate greutățile dezvoltării unei afaceri în capitală. Ne propunem să creștem comunitatea BBC la 1.500 de antreprenori până la finalul lui 2019. Cred cu tărie ca sunt mulți oameni ca noi în afara Bucureștiului și, de aceea, mi-am propus să îi caut și să îi adaug comunității existente de 400 de proprietari de afaceri din zona capitalei”, a afirmat Vlad Mihălăchioiu, fondator Bucharest Business Club.

 

Din statistici* rezultă că românii își doresc să lucreze pentru ei, să fie independenți, dar le este foarte greu să supraviețuiască provocărilor din mediul economic instabil din România. Prin extinderea la nivel național, Bucharest Business Club își propune să crească cât mai mult rată de supraviețuire a businessurilor înființate în Romania. Clubul vrea să ajute antreprenorii aflați la început de drum să învețe prin dezbateri și prezentări pe diferite teme susținute de antreprenori experimentați. Toți cei prezenți își pot comunica opiniile. Toată lumea învață și împărtățește din experiența proprie în cadrul sesiunilor. Pentru a deveni membru în club trebuie să ai o idee care poate fi transformată în business, să fii deja antreprenor activ sau să ai o funcție de conducere într-o companie cu peste 50 de angajați.

 

Alături de cei 400 de colegi de club vreau sa transmitem mesajul nostru către tinerii antreprenori români: Știm că vă este greu. Nu sunteți singuri! Toți trecem prin aceleași greutăți. Toți avem pierderi. Important este să rămânem aici, să învățăm zi de zi din greșelile noastre și ale altora, să perseverăm și să formăm un mediu de afaceri sănătos și prosper” a continuat Vlad Mihălăchioiu

 

Despre Bucharest Business Club

Bucharest Business Club este o comunitate de antreprenori care reuneste aproape 400 de businessuri urbane din Bucuresti. Clubul se afla la editia cu numarul 50 si presupune intalniri saptamanale in care membrii impartasesc experiente de afaceri si fac networking de calitate. Statutul de membru se poate primi doar pe baza de recomandare de la un membru existent. Pe lângă accesul la întâlnirile săptămânale, membri clublului au de asemenea acces la evenimente speciale organizate trimestrial precum taberele de antreprenoriat BBC Camp sau târgurile Bucharest Business Fair.

 

 

*Studiu AGER, Statistici INS, Studiu ONRC și Regnet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here