Un „Big Brother” de care ai nevoie

0
1723

Anglia este impanzita de camere video de supraveghere. Le gasesti in autobuze, supermarketuri, pe strazi sau chiar in parcuri. Nu degeaba: ideea de siguranta in locurile mentionate, in locuinte sau birouri este prioritara pentru din ce in ce mai multi oameni.

Locuintele, cladirile de birouri, sediile institutiilor si blocurile date in chirie au ceva in comun: toate au nevoie de siguranta. Iar in calitate de proprietar sau administrator, poti evita intamplarile neplacute daca echipezi spatiul cum trebuie, cu camere video.

Camerele de supraveghere isi dovedesc in ultima vreme din plin utilitatea. Un asemenea „Big Brother” nu pierde nimic, de la accidente pana la furturi. Dupa cum bine se stie, camerele video pot functiona ca avertisment, in cazul in care cineva patrunde in spatiul supravegheat. Daca vreunul dintre bunurile tale este furat, vei putea afla cine a fost responsabil.

 

Pentru scenarii nedorite

Indiferent ca aveti o afacere mare sau mica, siguranta ei si a dumneavoastra depinde foarte mult de eficienta sistemului de paza. Trendul arata ca oamenii se  se orienteaza atat catre camere de supraveghere de exterior, cat si catre cele de interior.

Bineinteles, supravegherea outdoor este extrem de importanta pentru ca iti permite sa observi toate persoanele care se apropie de casa ori sediul business-ului tau si sa le afli intentiile. In plus, un dispozitiv de monitorizare exterior este eficient chiar si atunci cand nu este pornit, deoarece raufacatorii il vor observa si vor evita sa atace respectivul obiectiv.

Un sistem de supraveghere video acționează fie ca instrument de prevenire al unor scenarii nedorite, cum ar fi furtul sau te poate ajuta să le controlezi, atunci când se întâmplă. Dacă tocmai a avut loc un cutremur, înregistrările camerei te vor ajuta să calculezi daunele.

In cazul unei inundații sau a unui incendiu, vei sti care a fost factorul declansator. Si asa mai departe. In prezent, noile sisteme de supraveghere video inseamna mult mai mult, iar capacitatile lor s-au inmulit o data cu tehnologia.

 

Aceeasi situatie, din mai multe unghiuri

Camerele video, respectiv sistemele de supraveghere video, pot opri o situatie delicata, atunci cand este descoperita. In plus, o amplasare bună a camerelor te va ajuta sa vezi aceeasi situatie din mai multe unghiuri. In plus, sistemele de supraveghere video conectate la un computer sau chiar un smartphone te pot ajuta sa mentii o atmosfera optima in companie – daca vorbim despre instalarea camerelor video intr-o companie, de exemplu.

Nu ramane decat sa iti stabilesti motivele pentru care ai nevoie de astfel de sisteme si apoi sa le instalezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here