Ultimul trend în organizarea de târguri expoziționale: vara asta se poartă wave text

0
1459

Indiferent de sezon, diferitele industrii organizează periodic târguri expoziționale . Iar ca să țină pasul cu concurența, o companie trebuie să urmărească în mod continuu ultimele trenduri în domeniu. Wave textil este sistemul expozițional care dă dinamică standului, prin forma specială și prin rezistența crescută.

Dar ca să ai garanția unui sistem expozițional de calitate, trebuie să găsești un producător de încredere. Cube Media Solutions oferă toată gama de pop-up textil, atât curb cât și drept. Mai mult, vara asta faci valuri la propriu la orice târg expozițional cu un wave textil de cea mai bună calitate.

Un Pop-Up Textil , curb sau drept, este potrivit pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. El va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Un Wave textil îmbină într-un mod perfect toate avantajele pe care le-ai putea căuta la un sistem expozițional: greutate redusă, portabilitate ridicată, montare ușoară. Ca să nu mai vorbim de calitatea standului în sine și a imaginii imprimate pe materialul textil.

Wave textil curb sau drept, în funcție de nevoile tale

În funcție de destinația pe care o are un Wave textil, poți opta pentru una dintre cele două variante pe care le producem. Wave textil curb, cu un design modern și o suprafață de imprimare de 325 cm, sau Wave textil drept, cu dimensiuni ce pot atinge 10 m lungime. Înălțimea standard pentru un pop-up textil este de 230 cm.

Diferența dintre cele două produse este dată, pe lângă lungimea suprafeței de imprimare, de forma propriu-zisă a standului. Wave textil curb are, așa cum îi spune și numele, o formă ușor curbată. Un Pop-Up Textil drept este format dintr-o structură extensibilă dreptunghiulară, din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil. Ca metodă de imprimare, se folosește imprimarea directă sau cea prin sublimare, ceea ce garantează culori strălucitoare și clare, iar cernelurile folosite sunt ignifuge.

 

DATE DE CONTACT

Departament MARKETING

Maria Predica

0799.734.600

[email protected]

Str. Luntrei, Nr. 6, Sector 2, București

www.exposystem.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here