ULTIMA TRANZACTIE ESOP: StreamWIDE se muta in zona Plevnei

0
690
esop

esopCompania franceza StreamWIDE, specializata in software aplicat a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 540 mp, prin intermediul firmei de consultanta imobiliara Esop.
„Cererea clientului francez a fost una specifica, pe care o indeplineau putine cladiri din Bucuresti:

sa aiba un generator electric puternic, care sa sustina in cazul unei pene de curent fluxul normal al intregii companii (si nu doar a zonelor tehnice). Prin prisma faptului ca gestionam probabil cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti am fost in masura sa oferim partenerului nostru 21 de imobile ce indeplineau aceasta cerinta. in urma evaluarii StreamWIDE, echipa de management a ales cladirea de birouri din zona Plevnei, unde proprietarul a agreat instalarea unui generator electric performant, conform solicitarilor StreamWIDE, in locul celui existent initial”, a declarat Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta Esop.

Cade curentul, activitatea firmei merge inainte!

Acest criteriu de selectie este greu de indeplinit chiar si de cladirile de birouri de clasa A.
Cladirile de clasa A asigura generatoare electrice care sustin de regula doar sistemele vitale ale cladirii (lifturile, sistemele de semnalizare in caz de incendiu, etc) si cel mult 25% din capacitatea de lucru a angajatilor. in acest context, acoperirea capacitatii de lucru in procent de 100% este un lucru foarte rar si care de regula poate fi asigurat doar prin sume aditionale aplicate chiriei.

Compania Esop, care detine cea mai mare baza de date cu imobile de birouri de inchiriat din Bucuresti (in total aprox. 2.200 imobile, din care peste 720 avand spatii disponibile imediat) a reusit cu succes sa gaseasca solutia optima pentru clientul sau.

„Imobilul din zona Plevnei este cea mai buna varianta pentru client, atat din punct de vedere al rezolvarii cererii specifice cu generatorul electric, cat si prin faptul ca tranzactia s-a realizat la un nivel de chirie competitiv”, adauga Alexandru Petrescu.

Activitatea filialei StreamWIDE Romania  consta in dezvoltarea si instalarea de produse software, in special solutii de tip V.A.S (Value-Added-Services)  pentru operatorii telecom.  
in Romania, compania este prezenta din 2006, cand a pornit cu sapte angajati, iar clientii provin de pe toate continentele. in prezent, StreamWIDE Romania are 35 angajati, filiala cunoscand o continua dezvoltare.

DESPRE ESOP Consulting
ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 10 ani in piata birourilor.
ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat start-up-urilor romanesti, cat si reprezentantelor straine ce deschid filiale in Romania. Pe segmentul corporate, ESOP a fost implicat drept broker co-exclusiv in cel mai mare proiect integrat din zona centrala a Bucurestiului, SEMA PARC – Etapa I si a asisitat in relocare de-a lungul timpului companii precum COSMOTE, ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER si altii.

Maria Neda
PR&Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here