TRUPA MILITARĂ AMERICANĂ TOP BRASS VA SUSȚINE UN CONCERT LA PLOIEȘTI

0
648

 

22 iunie 2023

Ambasada SUA și Teatrul Toma Caragiu din Ploiești au plăcerea să anunțe organizarea unui concert al trupei americane Top Brass, aparținând Orchestrei Forțelor Navale ale SUA pentru Europa și Africa (NAVEUR), staționate la Napoli, în Italia.

Concertul va avea loc marți, 27 iunie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Toma Caragiu (Str.Toma Caragiu nr. 13, Ploiești). Intrarea este liberă și se va face în baza unor tichete obținute de la Casa de bilete a Teatrului Toma Caragiu.

Atașatul Cultural al Ambasadei SUA, Peter Brown, și doamna Mihaela Rus, director al teatrului Toma Caragiu, vor vorbi în deschiderea concertului.

 

Trupa Top Brass îi include pe:

Plutonierul Șef Joseph Moore este din Hampton, statul american Virginia, și s-a înrolat în forțele navale americane în 2004, în prezent fiind muzician principal al Orchestrei NAVEUR si lider de unitate.  A făcut parte din Orchestra Flotei a 7-a americană staționată în Yokosuka, Japonia, din orchestra marinei militare americane din San Diego, California, si din orchestra Forțelor Navale SUA din Norfolk, Virginia. A absolvit Facultatea de Muzică a Universității de stat din Jacksonville și are un masterat în arte la Universitatea din Iowa.

 

Michael Minor este din orașul Burke, statul american Virginia, și s-a înrolat în marina militară americană în anul 2017. În prezent, are gradul de subofițer clasa a II a și cântă la tubă, fiind, de asemenea, sunetist pentru Orchestra Forțelor Navale Americane pentru Europa și Africa. Are un masterat în muzică la Conservatorul Peabody din cadrul Universității Johns Hopkins.

 

Provenind din San Antonio, Texas, subofițer clasa a II a Stephen Buley s-a înrolat în forțele navale americane în 2018 și în prezent este lider al trupei Top Brass, cântând la corn englez. El a absolvit Facultatea de Muzică a Universității Baylor și un curs muzical de specializare oferit de marina militară americană.

 

Originar din Columbus, statul american Ohio, subofițer clasa a III a Benjamin Joy s-a înrolat în marina militară americană în 2020 și în prezent este muzician cu specializiarea trompetă în Orchestra NAVEUR pentru Europa și Africa. A absolvit și a urmat un doctorat în interpretare muzicală la trompetă la Facultatea de Muzică a Ohio State University. Continuându-și studiile muzicale, a participat la un program de rezidență muzicală în Franta și a susținut prelegeri în cadrul unei Conferințe Internaționale de Performanță și Creativitate la Hong Kong. El a făcut parte din orchestra simfonică din Newark-Granville, orchestra simfonică din Ohio Valley, orchestra de cameră a Centrului de Arte McConnell Arts și orchestra simfonică din Lima.

 

Al cincilea membru al trupei, Caporal Thad J. Alberty, este din Rapid, South Dakota, și s-a înrolat în 2022. Cântă la trompetă, a absolvit Universitatea de stat din South Dakota și are un master în interpretare muzicală din partea Universității de stat din Colorado.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here