Tremend lansează un nou centru de dezvoltare software la Brașov.

0
1721

Compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din România își extinde echipa prin deschiderea unui centru în afara Bucureștiului

Compania Tremend Software Consulting deschide un centru de dezvoltare în Brașov, după o creștere a echipei din București cu peste 40% în prima jumătate a anului 2017. Echipa de ingineri din Brașov va contribui la dezvoltarea de soluții pentru clienți globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto. Specialiștii din noul centru vor participa la dezvoltarea unor proiecte complexe precum platforme de mobile banking, eCommerce sau marketplace, soluții pentru automobile autonome și de tele-medicina sau sisteme de infotainment auto. Tehnologiile folosite includ Internet of Things , inteligență artificială, blockchain , învățare automatizată și micro-servicii.

“Brașovul are câteva atuuri importante pentru noi: specialiști talentați, o cultură solidă a lucrului bine facut și proximitatea față de București, care ne permite să transferăm rapid valorile noastre aici. Agilitatea și dezvoltarea continuă, expunerea la cele mai noi tehnologii și instrumente de dezvoltare sunt abordări specifice echipei noastre, pe care noii colegi din Brașov le vor putea împărtăși de la bun început cu cei din București,” a declarat Ioan Cocan, managing partner Tremend, originar din Brașov.

Până la finalul acestui an Tremend intenționează să recruteze la Brașov 10 ingineri software cu experiență în PHP, (Drupal si Magento), Java , JavaScript , C++, Android , Front End , QA. Noul centru de dezvoltare al companiei are 240 mp, este amplasat în zona centrală și devine operațional la începutul lunii august.

Decizia de extindere a companiei Tremend în Brașov a fost încurajată de volumul și de complexitatea în creștere ale proiectelor dezvoltate pentru clienți internaționali și din România.

La începutul acestui an, compania a fost inclusă în Financial Times 1000 și Inc. 5000, două clasamente oficiale care listează firmele europene cu cea mai rapidă creștere.

De asemenea, anul trecut Tremend s-a alaturat, cu o creștere de 399% în perioada 2012-2016, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune incluși în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Tremend s-a aflat pe locul 37 la categoria Fast 50, cea mai înaltă poziție ocupată de o companie româneasca.

 

Despre Tremend

Cu o experiență de 11 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din domenii precum industriile financiar-bancare, telecom, auto, servicii profesionale și servicii medicale.

Mai multe detalii pe www.tremend.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here