Trei servicii telecom de la 59 lei/luna

0
676
pachet_romtelecom

Incepand din acesta saptamana Romtelecom lanseaza pentru clientii noi persoane fizice o promotie cu pachete de trei servicii incepand de la  59 RON cu TVA (10,85 euro fara TVA), care includ cel mai bun internet de pe piata la acest nivel de pret, plus router Wi-Fi gratuit, care asigura mobilitatea conexiunii in intreaga gospodarie.

Oferta este valabila pana la 31 ianuarie 2012 si include servicii de internet cu viteze de pana la 100 Mbps (Clicknet Power), in functie de tehnologia disponibila, televiziune prin tehnologie IPTV (iDolce) care include pana la 120 canale TV sau televiziune prin satelit (Dolce) care are pana la 98 de canale TV, precum si abonamente de voce de baza. Pachetele sunt disponibile in urmatoarele variante:
pachet_romtelecom

„Cand am conceput aceste pachete am avut in vedere clientii care isi doresc cea mai mare viteza la internet si cauta divertisment de calitate prin serviciile de televiziune. incurajati de succesul noilor pachete, care au depasit estimarile noastre initiale, lansam astazi noi pachete de servicii de comunicatii complete pentru familie, la preturi foarte atractive, care incep de la numai 59 lei cu TVA inclus. in plus, ne diferentiem prin faptul ca oferim cea mai completa experienta de utilizator, mai precis cel mai diversificat continut pentru TV, cele mai multe servicii cu valoare adaugata pentru internet, precum Wi-Fi, antivirus,  asistenta PC, servicii online suplimentare si un serviciu de calitate de relatii cu clientii.” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.
Echipamentele aferente serviciilor de voce si internet din aceste pachete sunt oferite in custodie si includ un telefon fara fir Siemens si un router Wi-Fi. Echipamentele pentru serviciul de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,4 euro (fara TVA).

Echipa Comunicare Romtelecom

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here