Travel si party intr-o formula unica: The Yacht Week

0
632

De anul acesta Romania a intrat pe harta celor mai trendy vacante! Iti doreai ceva original? The Yacht Week iti ofera cea mai electrizanta experienta de sailing, regate si party-uri organizate, detalii pe care le puteti descoperi la Kings Holiday, in perioada 16-18 aprilie, World Trade Center, Bucuresti.

 

Mai mult, conceptul de origine suedeza, initiat in anul 2006, se adreseaza atat iubitorilor luxului, cat si celor interesati de optimizarea bugetului.  In functie de dimensiunile barcii, tipul sau, numarul de persoane, pretul per persoana (perioada de o saptamana) variaza intre 300 si 1,750 EURO. 
Poti descoperi cele mai frumoase zone de navigatie din Croatia, Grecia, Ibiza si British Virgin Islands, fiind propriul skipper sau apeland la unul profesionist!  2010 este pana acum cel mai puternic an The Yacht Week, reunind deja 403 ambarcatiuni rezervate.
La eveniment participa tineri din Suedia, Norvegia, Danemarca, Spania, Finlanda, Olanda, Italia, Belgia, Franta, Austria, Elvetia, Romania, Luxemburg si Anglia. The Yacht Week iti pune la dispozitie calatorii si petreceri intr-un format unic, dominat de eleganta navigatiei.
Sistemul de rezervare este extrem de facil, fie direct prin www.theyachtweek.com sau cu sprijinul country manager-lui. In Romania, The Yacht Week este reprezentat de Alexandru Popescu (alex@theyachtweek.com).
Singurul targ de turism recomandat de Miss Universe Romania – Kings Holiday- poate fi vizitat in periaoda 16-18 aprilie la World Trade Center Bucuresti.
Organizatori: BDOBC Business Center si Net Worth Advisory
Partener Oficial: Yacht Club Regal Roman ( YCRR)
Parteneri Principali: Miss Universe Romania, Residence Hotels, Castel Bran, Leo & Leo, Yacht Magazin, Tal Aviation
Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Profesionistilor de Turism din Romania (APTR )
Parteneri media: Money Express, Yacht Expert, Romania Libera, Luxury Magazine, Vacante & Calatorii, Business Adviser, Business Point, Event Bazar, Casino, Bloombiz.RO, Travelworld.RO; Infotravelromania.RO; Presalazi.RO, Agentiadepresamondena.RO, alaturi de alti peste 20 de parteneri media
MAI MULTE DETALII pe NOUL SITE : www.kingsholiday.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here