Tranzacționarea Ethereum prin Ro.Exchange

0
1523

                                               Ethereum este un sistem open-source, blockchain, care este distribuit între mii de computere din întreaga lume. Acesta rulează pe un sistem de operare numit EVM (Ethereum-virtual-machine). EVM cunoaște și execută limbaje de programare precum soliditatea. Platforma pe care Ethereum o folosește este cunoscută sub numele de contracte inteligente. În plus, un contract inteligent este un program de aplicație care reglementează transferul de ETH între conturi dacă sunt îndeplinite cerințe specifice.

Astfel, nu există nicio posibilitate de cenzură, perioade de nefuncționare, interferență terță parte sau fraudă. Deține o versiune revizuită a consensului Satoshi Nakamoto prin tranziții de stat. Ethereum a fost introdus aproximativ în anul 2013 de Vitalik Buterin, care este programator și cercetător în domeniul criptomonedelor.

Asemănări între Bitcoin și Ethereum

Ethereum este o rețea blockchain partajată similară cu Bitcoin. Deși există puține diferențe tehnice esențiale între aceste două, diferența critică este să rețineți că Ethereum și Bitcoin diferă în ceea ce privește capacitatea și scopul. Bitcoin oferă o platformă specifică de tehnologie blockchain care este utilizată ca sistem de numerar peer to peer. Acest sistem electronic de numerar ajută la plățile online ale Bitcoins.

Citește și: Tranzactioneaza si tu Ethereum si bucura-te de avantajele monedelor virtuale

Acestea fiind spuse, Bitcoin permite urmărirea proprietății asupra monedei virtuale, în timp ce Ethereum se concentrează pe rularea programului de aplicație pentru orice platformă descentralizată. În Ethereum, minerii câștigă Ether, un fel de token cripto care alimentează rețeaua online. În plus, dezvoltatorii folosesc acest Ether pentru a plăti serviciile și taxele de tranzacție pentru rețeaua Ethreum. Există un alt tip de jeton care permite să plătească taxele minerilor, inclusiv activitățile din blocul lor, care se numește gaz.

Importanța de a vinde Ethereum

Ethereum este un instrument esențial printre mulți dezvoltatori și antreprenori. Acestea sunt folosite pentru a crea afaceri descentralizate care nu există anterior. Contractele Ethereum Smart sunt utilizate pentru eliminarea utilizatorilor terți din diferite industrii. Acest lucru va reduce costurile și va oferi servicii sau produse mai securizate. Ethereum este utilizat în multe varietăți, care include înregistrarea descentralizată, crowdfunding democratizat și SCM (Supply-Chain-Management). Datorită nevoii de eter, valoarea acestuia a crescut rapid în comparație cu ultimii ani. Acest Ethereum procesează acum numeroase tranzacții contrastul zilnic cu Bitcoin.

Contracte inteligente

Principala caracteristică a acesteia este contractele inteligente, care sunt de obicei programe individualizate care promovează schimbul de produse contra valorii din rețelele de calculatoare. Aceasta este stocată în blockchain. Acestea funcționează de obicei atunci când sunt îndeplinite cerințele speciale și nu au perioade de nefuncționare atât timp cât rețeaua Ethereum rulează.

Mașină virtuală Ethereum

De fiecare dată când un program este rulat pe Ethereum, acesta folosește mii de procese computerizate. Contracte care sunt utilizate la scrierea unui contract inteligent de către un anumit limbaj de programare. Aceste limbi sunt apoi compilate în caracteristică bitcoin cunoscută sub numele de EVM sau Ethereum Virtual Machine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here