„Transportation Matters” – primul podcast al CEO-ului Daimler Trucks & Buses, o premieră pentru industria vehiculelor comerciale

0
1423
  • Martin Daum, Membru al Consiliului de Administrație al Daimler AG, responsabil pentru divizia Trucks & Buses, vorbește cu invitați internaționali din domenii sociale extrem de diverse.
  • Podcast-ul CEO-ului cuprinde o gamă largă de conversații – de la provocări globale, subiecte de business și leadership, până la implicare socială și dezvoltare tehnologică.
  • Podcast-ul „Transportation Matters” va fi lansat pe 4 septembrie 2019, pe mai multe canale online.
  • În prima zi de miercuri a fiecărei luni va fi lansat câte un episod nou.
  • Invitați din întreaga lume, inclusiv Michael Fleming (CEO al TORC Robotics), Joschka Fischer (fostul ministru german de Externe și vicecancelar, în prezent Managing partner al companiei de consultanță strategică Joschka Fischer and Company) și Terry Stotts (antrenorul principal al echipei Portland Trail Blazers).
  • Puteți asculta teaser-ul primului episod pe toate platformele de streaming cunoscute și pe daimler.com/transportation-matters/en.

 

Daimler Trucks & Buses lansează „Transportation Matters”, primul podcast din industria vehiculelor comerciale. Martin Daum, Membru al Consiliului de Administrație al Daimler AG, responsabil pentru Daimler Trucks & Buses, care va deveni noul CEO al Daimler Truck AG începând cu 11 noiembrie, va găzdui lunar invitați internaționali din domenii de activitate extrem de diverse. Spectrul provocărilor actuale din segmentul vehiculelor comerciale este foarte larg – schimbările climatice, digitalizarea, conducerea electrică și automatizată, viitorul pieței muncii, subiecte moderne de leadership internațional și multe altele. Cu invitații săi din domeniile business, politică, media și sport, CEO-ul Daimler Trucks va discuta despre aceste subiecte pentru a învăța, a înțelege puncte de vedere diferite, a crea conexiuni, a găsi un teren comun și, prin urmare, pentru a conduce împreună schimbarea.

Podcast-ul se numește Transportation Matters, deoarece transportul este un subiect de interes general – chiar dacă mulți nu sunt întotdeauna conștienți de acest lucru. În teaser-ul primului episod, Martin Daum își expune intenția pentru Transportation Matters: „Domeniul nostru de activitate este foarte divers, iar gama de subiecte conexe este la fel de vastă. Unele dintre acestea sunt ușor de comunicat, în timp ce altele necesită discuții în profunzime. În opinia noastră, podcast-urile reprezintă formatul optim pentru aceste subiecte care necesită mai multă atenție, deoarece oferă multe informații și puncte de vedere diferite”.

 

„Cu o experiență de trei decenii, Martin Daum este o voce influentă în industria transporturilor, iar perspectiva sa depășește cu mult granițele domeniului în care activează. Prin urmare, formatul audio al podcast-urilor, aflat în plină expansiune, este o potrivire perfectă. Totul constă într-un discurs deschis și critic referitor la întrebări importante privind economia, transportul și societatea. Astfel, Martin Daum va avea alături câte un invitat special pentru fiecare episod, asumându-și un rol inedit pentru un membru al Consiliului de Administrație – cel de moderator și intervievator”, a declarat Florian Martens, Directorul departamentului de comunicare al Daimler Trucks & Buses.

 

Primul sezon al Transportation Matters va avea cinci episode, care vor fi transmise în engleză sau în germană, în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Teaser-ul primului episod este disponibil acum pe platformele de podcast Apple Podcasts, Spotify și YouTube, precum și pe www.daimler.com/transportation-matters/en.

 

Martin Daum va modera discuțiile cu invitații săi internaționali. Primul episod va fi disponibil pe data de 4 septembrie, avându-l ca invitat pe Michael Fleming, CEO al TORC Robotics, cu care va discuta despre provocările și oportunitățile conducerii automatizate în afacerile de transport marfă. TORC Robotics este lider în domeniul vehiculelor autonome, având mulți ani de experiență.

 

Fiecare episod va avea un subiect diferit, cum ar fi, printre altele, importanța și sustenabilitatea transportului, subiect abordat în cadrul discuțiilor cu Joschka Fischer (fostul ministru german de Externe și vicecancelar, în prezent Managing partner al companiei de consultanță strategică Joschka Fischer and Company, pe care a fondat-o în 2009). Alți invitați ai podcast-ului Transportation Matters vor fi Terry Stotts, antrenorul principal al echipei Portland Trail Blazers, și Brad White de la BrightHouse.

 

Pentru a accesa și a vă abona la podcast-ul CEO-ului, accesați adresele de mai jos:

 

Daimler Corporate Website: www.daimler.com/transportation-matters/en
Apple Podcasts: d.ai/apple-md

Spotify: d.ai/spotify-md

YouTube: d.ai/youtube-md

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here