Transport gratuit prin curier pentru orice stampila comandata de pe StampileOnline.ro

0
667

StampileOnline.ro – http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=login – ofera transport gratuit prin curier pentru orice stampila comandata de pe site. Oferta nu expira, ea fiind baza a ceea ce inseamna StampileOnline.ro.

Atunci cand comanzi ceva online este important sa stii care sunt toate conditiile si mai ales costurile presupuse. Deseori ochii sunt atrasi de un pret accesibil care in final ajunge sa nu mai atraga deloc dupa ce se adauga si costul transportului. Nu acesta este cazul StampileOnline.ro. Astfel, indiferent de valoarea comenzii si de numarul de stampile comandate, Stampileonline.ro – http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=login – vi le expediaza gratuit la nivel national prin curier.

Pe site gasiti de asemenea cate o promotie speciala http://www.stampileonline.ro/stamps/static/promotii.html in fiecare luna. Pentru perioada 1-31 iulie la orice stampila comandata primiti cadou un flacon de tus. Profitati acum  http://www.stampileonline.ro/stamps/static/promotii.html ! Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la [email protected] .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont la pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde iti poti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Pentru mai multe informatii,
StampileOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here