Topului Naţional al Firmelor Private din România

0
979

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat astăzi, 5 noiembrie, cea de-a 29-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România„, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România.

 

La evenimentul desfasurat online au fost premiate peste 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN și clasamentul județean, acordându-se, de asemenea, o serie de premii speciale. Premierea a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut.

 

În deschiderea evenimentului online au fost susținute mesaje pentru mediul de afaceri de către:

  • Florin JIANU, Preşedintele Consiliului Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR)
  • Cosmin MARENESCU, Consilier prezidențial – mesajul E.S. Klaus IOHANNIS, Președintele României
  • Florin CÎȚU, Prim-Ministrul Interimar al României
  • Marcel CIOLACU, Președinte PSD
  • Raluca TURCAN, Ministrul Muncii și Protecției Sociale
  • Victor NEGRESCU, Europarlamentar
  • Liviu ROGOJINARU, Șef cabinet Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri
  • Dumitru NANCU, Director FNGCIMM
  • Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu, Președinte de onoare CNIPMMR
  • Sterică FUDULEA, Moderator

 

În cadrul cuvântului de deschidere, președintele CNIPMMR, dl. Florin Jianu, a precizat “Vă mulțumesc că ați dat curs invitației noastre, chiar dacă în acest moment evenimentul se desfășoară exclusiv online, cu o sală goală. Și în acest an premiem firme care, cumulat ca număr de angajați trec de 50.000, care au o cifră de afaceri de 20ml lei și profit de peste 2 mld lei. Există performanță, există seriozitate din partea mediului de afaceri care a performat și în anul 2020, deși a fost o perioadă dificilă. Nu putem să facem notă discordantă față de ceea ce se întampă în societate în acest moment și vreau să spun că, personal și în numele CNIPMMR, cea mai importantă confederație patronală de IMM-uri din România, vă mulțumesc pentru seriozitatea și respectul dvs. Faptul că aici, la un eveniment al CNIPMMR sunt principalele partide politice din România, nu numai că ne onorează dar arată seriozitate. În acest moment, cuvintele care trebuie să fie cheia în România sunt -responsabilitate- și, poate adăugăm și -solidaritate-. În viziunea mediului de afaceri, am venit cu 10 măsuri care trebuie implementate imediat. În primul rand, cred că este foarte important să recreăm un Program Național de Susținere a Start-up-urilor, să menținem fiscalitatea pentru micro-întreprinderi, să realizăm noi tipuri de instrumente de finanțare, să îmbunătățim absorbția de fonduri europene, implementarea PNRR-ului ținând cont de nevoile și recomandările mediului de business precum și să utilizăm fondurile din perioada programatică 2021-2027 în mod eficient.

 

      Vă transmitem în conținutul e-mailului Rezoluția Topului Național al Firmelor Private din România, ce conține 10 propuneri pentru dezvoltarea mediului de afaceri, de care noul Guvern să țină cont.

 

Partenerii și sponsorii evenimentului au fost: BCR, Sodexo, Banca Transilvania, AMIRAS C&L IMPEX SRL, Ubitech Constructii, Esperandza-Com-Impex SRL, FNGCIMM, Alpha Bank, Romfracht SRL, Waterboyz Romania, Capital Consulting Expert, New Design Composite, Valtryp, Coral Impex, ATP Motors, Maspex, Allianz Partners, F-PRO.

Partener exclusiv în domeniul asigurărilor: Groupama

Partenerii media au fost: Agerpres, Bursa, Financial Intelligence, Financial Market, Market Watch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here