Topul destinațiilor de toamnă – 2023

0
668

 

Deși sezonul estival și vacanțele s-au încheiat pentru marea majoritate, cerințele și dorințele turiștilor DAL TRAVEL nu iau deloc „vacanță”

 

Topul preferințelor turiștilor vizează Asia, America Latină, Africa, America de Nord, Europa și Australia

 

Creștere de 43% a cererii față de toamna precedentă

 

 

Chiar dacă acest sezon estival și vacanțele s-au încheiat pentru marea majoritate, cerințele și dorințele turiștilor DAL Travel nu iau deloc „vacanță”.

Cererea pentru călătoriile în circuitele perioadei de toamnă înregistrează o creștere de 43%, până în prezent, comparativ cu anul precedent. În sezonul de toamnă, 50% dintre turiști aleg circuitele asiatice, 30% destinațiile exotice îndepărtate iar 20% destinațiile calde mai apropiate, precum Egipt, Iordania, Emiratele Arabe Unite sau Maroc.

 

Câteva zeci de grupuri cu însoțitor au plecat sau sunt pe „picior de plecare” zilele următoare către mai toate colțurile lumii, dintre care enumerăm:  SUA: Coasta de Vest și cele mai frumoase parcuri; Turcia – Splendorile Turciei; Tunisia – Marele Circuit; Coreea de Sud; China – marele circuit; China – Tibet; Maroc – Marele circuit; Maroc și secretul său albastru; Liban; Panama – Columbia – Ecuador – Galapagos; Africa de Sud; Mexic – Guatemala – Honduras – Belize; Croazieră Asiatică: Japonia – Hong Kong – Vietnam – Singapore; Azerbaijan – Georgia – Armenia; Chile – Marele Circuit & Insula Paștelui.

 

Topul preferințelor turiștilor vizează, pentru actualul sezon de toamnă, Asia, America Latină, Africa, America de Nord, Europa și Australia.

 

Ce înseamnă toamna 2023 pentru portofoliul DAL Travel?

 

Peste 65 de circuite vândute, dar și alte 15 circuite cu locuri încă disponibile.

 

În cazul circuitelor disponibile fiecare turist poate regăsi ceea ce dorește, începând cu visul de a admira culorile acestui anotimp într-un peisaj de vis în Coreea de Sud & Japonia sau alegând din belșugul bucătăriei traditionale turcești în „Periplu Culinar în Anatolia”. De asemenea, destinațiile cu peisaje tropicale vor continua să satisfacă nostalgicii sezonului estival prin comoditatea și luxul unor croaziere speciale, precum: SUA – Coasta de Vest și Croazieră în Arhipelagul Hawaian, Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba sau Croazieră în Golful Persic.

 

Consultanții DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice de tip premium, anunță topul circuitelor și destinațiilor preferate în sezonul de toamnă. Tarifele încep de la 1300 euro/persoană în cameră dublă.

 

► Sri Lanka – Maldive (plecare în 19.10.2023)

► Alsacia şi Lorena (plecare în 25.10.2023)

► Thailanda – Malaezia – Singapore (plecare în 02.11.2023)

► Columbia – marele circuit (plecare în 02.11.2023)

► Australia – Noua Zeelandă (plecare în 07.11.2023)

► Argentina – Uruguay – Brazilia (plecare în 08.11.2023)

► Indonezia – Insulele Java si Bali (plecare în 12.11.2023)

► Mexic – Cuba (plecare în 17.11.2023)

► Coreea de Sud – Japonia (plecare în 18.11.2023)

► Surinam – Guyana Franceză – Guyana – Trinidad & Tobago (plecare în 21.11.2023)

► Namibia – Cascada Victoria (plecare în 22.11.2023)

► SUA – Coasta De Vest și Croazieră în Arhipelagul Hawaiian (plecare în 23.11.2023)

► Kurdistan (plecare în 27.11.2023)

► Croazieră În Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba (plecare în 29.11.2023)

► Croazieră în Golful Persic (plecare în 30.11.2023)

 

Dacă vara, mulți turiști se orientează către țările mediteraneene și aleg sejururile, toamna revine sezonul circuitelor cu însoțitor și sunt bucuroasă să constat că dorințele turiștilor DAL Travel nu iau deloc „vacanță”, chiar dacă acest sezon estival și vacanțele s-au încheiat pentru marea majoritate.

Observ că se menține crescut interesul pentru circuitele care combină mai multe țări, unii turiști considerând că dacă tot se zboară peste mări și țări, această variantă este cea mai atractivă. Dar nu lipsesc nici turiștii care doresc să descopere o destinație pe îndelete, pe care să o aprofundeze.

Vorbind însă despre toți turiștii noștri, aceștia apreciază creativitatea echipei noastre, devenind din ce în ce mai pretențioși atunci când achiziționează un pachet turistic, mai ales că DAL Travel și-a câștigat renumele pentru serviciile de calitate și pentu diversitatea circuitelor propuse.

Subliniem faptul că ne dorim păstrarea conceputului legat de structurarea mai concentrată a programelor circuitelor, armonizate mereu cu componența numerică a grupurilor.

Circuitele de toamnă sunt aproape vândute, atenția noastră în acest moment îndreptându-se către restul perioadelor, pentru care pregătim multe surprize atât pentru anul acesta, pentru Revelion, cât și pentru anul viitor”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

 

 

Despre DAL Travel

 

Cu 23 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur, în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri, complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

 

Pentru detalii:

 

[email protected]

+40.722.6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here