Top 5 accesorii pe care le necesita un telefon inteligent

0
1142

Un telefon este considerat un accesoriu, dar s-a ajuns la stadiul in care oamenii depind de el. A ajuns sa faca parte din fiecare moment din viata unei persoane. Datorita inteligentei si performantei de care beneficiaza, un telefon este capabil sa usureze munca sau este ideal pentru a satisface curiozitati fie legate de anumite informatii, filme, documente, stiri sau altele. Dar la randul lui, are nevoie de accesorii telefoane .

stifler.ro

stifler.ro

Stifler este un magazin online care poate pune la dispozitia oricui accesoriile pe care un telefon mobil le necesita. Varietatea de modele si de functii de care aceste dispozitive beneficiaza reusesc intr-o armonie placuta sa fie utile telefonului si in acelasi timp sa ii creeze o imagine placuta.

1.Folie pentru protectie

Unul dintre acele accesorii telefoane cel mai frecvent intrebuintat de catre cei mai multi detinatori de smartphon-uri este folia, care poate proteja ecranul impotriva zgarieturilor sau chiar a crapaturilor. In functie de modelul telefonului, se fabrica sute si mii de folii de protectie de marimi, forme sau grosimi diferite pentru a se putea potrivi perfect la fiecare model. Exista folii de plastic care ofera protectie impotriva zgarieturilor, dar pentru una mai rezistenta se recomanda cea de silicon sau de sticla tip Gorilla Glass pentru a se evita daunele provocate de cazaturi.

2.Husa de protectie

O husa poate schimba intreaga imagine a telefonului. Fie ca acesta este deja uzat sau este nou nout, acest accesoriu este indispensabil. Fabricarea de huse a ajuns sa fie o moda pe piata mondiala, fiind create o multitudine de astfel de accesorii telefoane care nu doar ofera protectie, ci si multe alte beneficii.

3.Bateria externa

O baterie externa poate scapa orice persoana atunci cand bateria din dotarea telefonului este pe zero. Este recomandat sa fie luata in timpul calatoriilor sau a zilelor lungi in care timpul trece foarte greu si activitatea principala este navigarea pe telefon. Modul de incarcare este simplu. Se conecteaza la o priza cu un incarcator normal. De obicei o baterie externa este de dimensiunea telefonului pe care il incarca, dar cu cat este mai mare, cu atat o sa aiba o autonomie mai mare.

4.Castile sau handsfree–urile

De asemenea unul dintre acele accesorii telefoane pe care chiar daca nu le folosim mereu, in unele situatii poate fi perfect de utilizat – de exemplu pe durata unei calatorii sau chiar in drum spre munca. Se folosesc pentru a bucura sau intrista inimi, prin tipul de muzica ascultat sau prin convorbiri telefonice scurte sau lungi. Acest accesoriu nu trebuie sa lipseasca nimanui.

5.Suporturile auto

Pe durata unei calatorii, telefonul este folosit foarte des. Poate se ajunge in situatia in care se acesta este necesar a fi folosit intr-un oras mare si este necesar un navigator la indemana sau pentru a putea fi de asemenea la indemana atunci cand trebuie preluate apeluri telefonice. Acest accesoriu este util in mare parte doar soferilor atunci cand se afla la volan.

Pentru mai multe informatii despre accesorii telefoane si achizitionarea lor cei interesati pot accesa site-ul www.stifler.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here