TOMBOLA SPECIALISTULUI BIFE-SIM 2016

0
1734

image_2

Pe parcursul desfasurarii BIFE-SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din România, desfasurat intre 14 şi 18 septembrie, la Romexpo, se organizeaza Tombola Specialistului, sustinuta de ACCESORIA GROUP.

Aceasta se adresează exclusiv producatorilor, importatorilor si distribuitorilor din industria mobilei, oferind premii care constau in reduceri la masini sau utilaje de prelucrare a lemnului.

Inscrierile la tombola vor incepe chiar in ziua deschiderii BIFE-SIM 2016, 14 septembrie 2016, la ora 10:00 si se vor desfasura pana duminica, 18 septembrie 2016, inclusiv, ora 12:00. Se vor putea inscrie doar reprezentanti ai producatorilor din industria mobilei,care, obligatoriu, au achizitionat un bilet de intrare la BIFE SIM 2016, pe care il prezinta la standul Accesoria Group Divizia Echipamente în cadrul BIFE-SIM, primind in schimb talonul de tombola spre completare. De asemenea, inscrierea la tombola poate fi facuta si in baza invitatiei de specialist.

Castigatorii premiilor concursului se vor desemna prin tragere la sorti, incepand cu ora 12:30, duminica,
18 septembrie 2016, in standul Accesoria Group Divizia Echipamente, Pavilionul A, nivel 0.00, stand nr. C04.

Premiile TOMBOLEI SPECIALISTULUI
Constau in sapte (7) vouchere de reduceri suplimentare, in valoare de cate 1000 €, acordate participantilor extrasi la tombola, care indeplinesc conditiile regulamentului (link regulament-http://www.bife-sim.ro/tombole-bife-sim-2016) si achizitioneaza o masina de aplicat din portofoliul Accesoria Group.

Masinile pentru aplicarea cantului de la Cehisa sunt destinate tuturor tipurilor de productie: de la comanda la productia de serie.
Recunoscute la nivel mondial pentru precizia si eficienta in aplicarea cantului, aceste utilaje satisfac inalte standarde de calitate pentru produsul final.Masinile de aplicat cant din gama Compact sunt o solutie optima pentru producatorii mici si mijlocii care urmaresc sa se diferentieze prin calitate.

Pentru sectiile de productie medii si mari, masinile de cant din gama Pro asigura o prelucrare completa a cantului datorita grupurilor de retezare si rotunjire din dotare. Masinile din aceasta gama sunt concepute pentru aplicarea canturilor neadezivate, din furnir, PVC si ABS cu grosimi intre 0,4 si 3 mm.

Va asteptam la BIFE-SIM 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here