Toamna si Premier imobiliare vin cu schimbari neasteptate!

0
766

„Prezența PREMIER IMOBILIARE la Târgul Național Imobiliar TNI  reprezinta o constanta a ultimelor decenii, iar ediția de toamnă 22-24 septembrie nu face decat sa confirme aceasta traditie.

Zona de Sud merita si are nevoie de expunerea oferita de astfel de evenimente imobiliare.

Dupa o vara 2023 atipica, extrem de efervescenta din punct de vedere al tranzactiilor imobiliare, calendarul din aceasta toamna  se dovedeste a fi de mare interes, atat pentru publicul aflat în căutare de locuințe, pentru  profesioniștii din domeniu, dar și pentru investitori.

Piata ipotecara din Romania a trecut cu bine peste cea mai dificila perioada din ultimii ani, Dobanzile, in special cele fixe, au capatat deja o tendinta de scadere, mai multe entitati financiare fiind intr-o competitie extrem de acerba (in deplinul beneficiu al  clientilor). Preturile imobilelor nu mai inregistreaza cresterile brutale din ultimii ani. Se observa cresteri salariale pe mai toate segmentele. Si, nu in ultimul rand, ratele romanilor sunt mult mai usor de suportat. Iata, asadar, o serie de elemente imbucuratoare, ce ii vor scoate din starea de asteptare pe cei ce nu au luat decizia de cumparare in ultimul timp.

Pentru a raspunde acestui nou val de solicitari, Compania Premier imobiliare a decis sa isi mareasca portofoliul de ansambluri rezidentiale pe care le va propune la TNi- editia de toamna din 22-24 septembrie 2023. Astfel, pe langa parteneri traditionali precum Cavar Residence, Odei Towers, Studio Plus, Arghezi Park Residence, Grand Urban, Deco Residence, Alpha Residence, Top Class Villas, Condominiul SudAll, Agnes Residence, New Home, Mirage Residence, Perla Residence, Unik Residence, Astrelor Residence, Gama Residence, White Residence,  la stand vor fi prezentate si Sky Garden Tower, Art Residence, Apollo Residence, Top House Residence, Corvaris Residence, 50 th Residence, Palm Residence. 

Cu alte cuvinte, toata Zona de Sud intr-un singur loc! Se acopera, intr-un mod unic, zone precum Popesti-Leordeni si toate subzonele sectorului 4 (Alexandru Obregia, Metalurgiei, Tineretului-Vacaresti, Berceni, Oltenitei, Brancoveanu si Giurgiului)

Compania Premier Imobiliare a fost infiintata in anul 1994, numarandu-se printre putinele entitati imobiliare din Romania care se dedica promovarii unui stil de viata prin prisma edificiilor pe care le tranzactioneaza, propunand doar solutii eligibile cu nevoile si aspiratiile fiecarui cumparator. Identitatea companiei este strans legata de atribute ale profesionalismului si transparentei, aspecte care alcatuiesc amprenta pe care Premier o graveaza in fiecare tranzactie incheiata cu succes.

Compania imobiliara a Zonei de Sud isi propune sa faciliteze o experienta de viata pentru fiecare persoana interesata de imobilele din portofoliu, privind dincolo de pretul sau amplasamentul acestora.

Desi piata imobiliara se raporteaza la cel mai bun pret de vanzare, acest principiu nu este unul  valabil si pentru Premier Imobiliare, compania propunandu-si sa ofere, inainte de toate, oferte tangibile potentialilor cumparatori, nu doar mirajul unei achizitii. Din acest motiv, compania isi indreapta un capital semnificativ de atentie asupra contextului financiar resimtit de fiecare cumparator, plasand sugestii pertinente si relevante in mod optim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here