TNI- instrument de marketing imobiliar !

0
811

In perioada 15-17 aprilie 2016 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).

Expozitia TNI aduce beneficii importante atat companiilor expozante cat si vizitatorilor, interactiunea dintre acestia avand impact direct asupra starii pietei de profil.

Ajuns la cea de-a XXIIIa editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate. Masura de pret aflata de aceasta data la indemana expozantului este feed-backul primit imediat de la potentialul client in privinta ofertei companiei, ce se coreleaza cu analiza directa a concurentei.

Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara in acelasi timp si in acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara. In plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferita de agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare faciliteaza alegerea variantei optime, fie ca este vorba de gasirea locuintei cautate, sau chiar a oportunitatii de a investi.

Marele avantaje in fata altor instrumente de marketing constau in:

· resurse minime, atat financiare cat si umane,

· concentrarea efortului pe o perioada limitata- 3 zile de expozitie-

· efort orientat asupra unui public deja atent selectat, ce indeplineste toate cerintele pentru a fi potential client

· interes mare din partea mass media

In cazul participarii la Targul National Imobiliar (TNI) bugetul necesar in vederea atingerii obiectivelor de marketing este redus, iar doar 4 din avantajele promise sunt:

· Crearea si consolidarea imaginii companiei;

· Pozitionarea pe piata de profil;

· Dezvoltarea activitatii business prin realizarea de parteneriate;

· Demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi intr-un cadru dedicat;

· Contact direct cu minim 6.000 de clienti targetati.

Cateva dintre companiile ce participa la editia Targului National Imobiliar (TNI) din 15-17 aprilie 2016 sunt: New City Residence; Corbeanca Park; Greenfield; Berceni Rezidential; Confort Urban; Cartierul Solar; Gara Towers; Banca Comerciala Romana; Credit 24; Premier Imobiliare; Smart City Residence; Tineretului City; Vitan Residence; Trend Residence; Exigent Development; Ideal Residence; Jacob Garden; Day Group; Cubic Evolution; Concept Real Estate; Conexpert Group; Brown Residence; Melita Residence; Militari Residence, etc.

Pe site-ul www.TargulNationalImobiliar.RO sunt deja publicate LISTA DE EXPOZANTI, SCHEMA SPATIULUI EXPOZITIONAL, STIRI despre Partenerii si Expozantii TNI si ultimele NOUTATI despre piata imobiliara din Romania.

Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Imopedia.RO

Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanţă, Practic-Idei pentru casă, grădină şi apartament; Bursa Construcţiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcţiilor; DezvoltatorImobiliar.ro; Business 24; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Imobiliare.NET; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here