TNI: Business Imobiliar la Palatul Parlamentului!

0
747

Targul National Imobiliar (TNI) reuneste profesionistii din domeniile imobiliar, financiar-bancar si constructii si ii conecteaza cu potentiali parteneri, investitori, presa de specialitate si end-useri pe durata a patru zile de eveniment. Editia programata in perioada 26-29 MAI la Palatul Parlamentului este asteptata cu nerabdare de catre comunitatea de business, ce este interesata de cele mai noi stiri si tendinte din domeniu.

Pentru acestia, organizatorii anunta:
ansambluri rezidentiale in premiera,
oportunitati imobiliare,
program extensiv de conferinte
prezentari ale ultimelor tehnologii in materie de constructii,
cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor

“Cu o luna si jumatate inainte la eveniment, editia TNI “CASA TA si TOTUL pentru ea” este pregatita in detaliu. Spatiul expozitional este ocupat aproape in intregime, mediatizarea evenimentului a inceput inca din luna februarie cu o campanie intensiva in presa scrisa, in mediul online si outdoor, iar presa de specialitate a confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului. Ne bucuram de sprijinul si implicarea activa a comunicatii de business din Romania si promitem vizitatorilor multe surprize, premii si prezentari in perioada evenimentului”, a marturisit Cristina BERCEA- PR Manager BDOBC.

Targul National Imobiliar (TNI) editia CASA TA si TOTUL pentru EA !
26-29 MAI 2011, Palatul Parlamentului- Sala Unirea.
Program de vizitare:
Joi- Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Bilet intrare: 5 RON

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Eveniment: OTP Bank, MediaCity, Mervani Invest, Apulum ’94, GTC Romania, CASA MIHNEA.
Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Imobiliara Romana (AIR) , Agerpres, IMOPEDIA
Parteneri media: Romania Libera; Planul Casei Mele; Domus;  Caminul;  Casa Mea;  Unelte si Echipamente;  Casa Lux;  Locuinta Mea; Casa de vacanta; Oferte Speciale; Business Adviser;  Business Point; Confort; Oblique TV; Bloombiz.ro; Ziare.com; Rezidential.net; Ro-imobile.ro; Magazinuldecase.ro;Casesigradini.ro,  TopEstate.ro si alte peste 50 de canale media
DETALII COMPLETE: http://WWW.TARGIMOBILIAR.EU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here