Titirez.ro. Imobiliare, nu povesti!

0
855

Imobiliare24 Digital Solutions lanseaza www.titirez.ro – un nou portal imobiliar romanesc, care va gazdui anunturi imobiliare. Titirez.ro va reprezenta un punct de intalnire intre cerere si oferta, intre jucatori si beneficiari, intre agentiile imobiliare si clientii finali.
Bucuresti, 11 octombrie 2010 – Compania Imobiliare24 Digital Solutions lanseaza www.titirez.ro, o noua platforma imobiliara online.

Desi va cuprinde sectiuni clasice pentru o platforma online de tranzactii imobiliare, portalul aduce si noi concepte in piata, cum sunt inchirierea pe termen scurt (apart-hoteluri si apartamente de week-end) sau inchirierea comuna de apartamente pentru studenti.
Gian Carlo Scalisi, Managing Director Titirez.ro: „Cu Titirez.ro, oferim publicului toate datele pentru a face alegeri bine informate pe piata imobiliara. Descrierea proprietatilor este 100% reala si corecta, de la fotografii la informatii specifice despre proprietati si zona adiacenta. Platforma nu va permite postarea repetata a unei singure proprietati iar informatiile sunt actualizate la fiecare doua saptamani de catre  echipele noastre.
Astfel, dorim sa eliminam toti pasii neplacuti, inutili, complicati pe care-i experimenteaza orice persoana atunci cand interactioneaza cu domeniul imobiliar”.
Promovarea anunturilor postate pe Titirez.ro se va face gratuit. Titirez.ro acopera cat mai multe dintre optiunile posibile ale utilizatorilor: de la suprafata locuintei, pret, etaj, an de constructie, utilitati disponibile, imprejurimi, fotografii relevante. Ofertele sunt prezentate intr-un limbaj prietenos, usor de inteles si tradus in mai multe limbi – in prima faza engleza iar pana la sfarsitul anului in germana, italiana si spaniola.
Obiectivul Titirez.ro este de a se clasa in top 50 site-uri din Romania in sase luni de la lansare. Titirez.ro are in prezent un numar de 40 angajati si are deja peste 70 de parteneri, jucatori importanti in piata, printre care Adama, Gis Imobiliare, Țiriac Imobiliare, CrossPoint sau MORE Real Estate SERVICES. Afacerea este o initiativa antreprenoriala si reprezinta o investitie peste 1.500.000 EUR in primul an.
„Suntem increzatori in potentialul pietei imobiliare romanesti si in oportunitatea de a dezvolta o afacere intr-o perioada in care piata stagneaza. Profesionistii spera la o usoara crestere a numarului tranzactiilor, in prima parte a anului viitor”, a declarat Gian Carlo Scalisi, Managing Director Titirez.ro.

Titirez.ro se va axa intr-o prima etapa pe publicarea ofertelor agentiilor imobiliare din Bucuresti, urmand ca din 2011 sa includa si anunturi pentru alte mari orase din Romania.

in viitor, portalul va gazdui sectiuni din ce in ce mai diverse – de la sfatul specialistilor, la bloguri din industrie sau platforma tip bursa de afaceri online pentru comunitatea imobiliara.
Note pentru redactori

Compania Imobiliare24 Digital Solutions, cu sediul central in Elvetia, activeaza de peste 13 ani in domenii precum marketinul online, generarea de trafic si search optimization.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Andreea Constantin
Action Global Communications Romania
E-mail: [email protected]
Phone: + 4021/ 224 22 70
+ 4021/ 224 22 95
+ 40727 323 893

Andrei Panait
Redactor www.titirez.ro
E-mail: [email protected]
Phone: + 0752 306 195
 + 0722 506 193

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here