Titirez.ro a lansat imoPR, prima agentie de marketing, publicitate si PR imobiliar din Romania

0
1505

Portalul imobiliar Titirez.ro a crescut de la an la an si ofera cele mai bune solutii de promovare pentru agentiile imobiliare, dezvoltatorii si proprietarii care doresc sa isi tranzactioneaze rapid proprietatile. Acum, produsele reunite sub „umbrela” Titirez.ro ofera o paleta extrem de larga de servicii dedicate segmentului Real Estate: CRM imobiliar, Titirez Magazine, reteaua de site-uri nisate pe imobiliare etc.

Noua linie de business dezvoltata – agentia imoPR – vine in completarea acestora pentru a crea o gama de servicii completa pentru jucatorii din Real Estate.

imoPR este PRima agentie de publicitate full service din domeniul imobiliar.

“Fiecare proprietate sau proiect rezidential este unic din punct de vedere al solutiilor de marketare. Incepem cu partea de consultanta si identificam punctele forte, punctele slabe, facem o analiza de piata, un mediaplan pe o anumita perioada de timp, cu bugete alocate pe fiecare structura in parte. Niciodata nu putem aplica aceeasi “reteta”. Asa cum fiecare dintre noi putem sa nu reactionam atunci cand suntem raciti la anumite medicamente, asa si proprietatile imobiliare. Ceea ce reprezinta o solutie pentru un proiect, poate sa fie un mare dezavantaj pentru un altul. De aceea lucram “cu manusi chirurgicale” atunci cand este vorba de strategia de promovare, de imagine si planificarea de bugete. Personalizarea este obligatorie!

Profesionistii din imobiliare au nevoie de timp pentru a se dedica tranzactiilor, consultantei pentru clientii din portofoliu, pentru a atrage sau dezvolta noi proprietati. De asemenea au nevoie de vizibilitate si de o imagine foarte bine pusa la punct. Sunt foarte multi care fac eforturi spre aceasta directie, insa fara a apela la un profesionist risca sa intre in derizoriu… Sunt cativa care intr-adevar fac o treaba minunata, insa cu pretul timpului… pentru ca in momentul in care incerci sa faci de unul singur cat mai multe treburi risti sa nu iti iasa nimic sau sa lasi o activitate in detrimentul celeilalte. Asta se intampla si acum. Daca un profesionist in imobiliare se dedica sa isi conceapa singur campaniile de marketing, publicitate si PR, in mod cert nu va avea timp sa se concentreze asupra vanzarilor, lucru care in mod clar se va repercuta in cifra de afaceri, in incasarile firmei… “, declara Costina Petrescu, directorul general al Titirez.ro si imoPR.

Sub egida Titirez sta o mare varietate de programe, produse si servicii cu specific imobiliar, printre care numaram: CRM-ul ImobManager, brosura anuala Titirez Magazine, reteaua de site-uri no. 1 in imobiliare, MulteCase.ro (site de anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati etc.

Mai multe detalii gasiti la: www.imopr.ro

Telefon: 0722.623.884

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here