Tipuri de ceasuri bărbăteşti potrivit de purtat în funcţie de ţinută

0
1620

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/wrist-watch-clock-tie-mens-man-2159351/

Creativitatea combinării modelelor de ceasuri bărbăteşti cu ţinutele domnilor nu este întotdeauna punctul forte al reprezentanţilor sexului tare. De aceea, domnii au nevoie de sfaturi pentru a asorta ceasul bărbătesc la ţinuta aleasă, iar acest aspect nu trebuie tratat cu superficialitate pentru că stă la baza unei ţinute reuşite.

Ceasurile bărbăteşti sunt centrul atenţiei oricăror outfituri, care au rolul de a pune în evidenţă stilul bărbaţilor şi de a contura personalitatea. Dacă femeile au numeroase accesorii pe care le pot purta la vestimentaţiile lor, bijuteriile sunt simboluri ale eleganţei şi ale rafinamentului, bărbaţii nu au prea multe opţiuni în acest sens, iar ceasul va ieşi în evidenţă atunci când este asortat cu o cămaşă fină sau cu o pereche de pantofi.

Asortarea ceasului cu o curea de piele neagră la costumul negru

Bărbaţii care sunt puşi în postura de a lua parte la conferinţe, evenimente business sau formale şi se îmbracă cu un costum clasic negru vor asorta aceste costume cu un ceas de preferabil analog şi nu digital, cu o cureluşă neagră din piele fină. Cureaua de piele a ceasului se poate asorta şi la cureaua pantalonilor, dar şi la pantofi.

Citește și: Modele de ceasuri de mana cu care poți epata

Asortarea ceasului la costumul maro

Costumul maro este printre preferatele domnilor în topul celor mai elegante vestimentaţii, atât în tonuri închise, cât şi n tonuri deschise. Se va asorta la costumul maro un ceas cu cadran auriu şi o curea maro închis. De asemenea, bejul deschis este o curea potrivită a ceasului asortat la costumul maro.

Ceasurile cu o curea metalică pot fi asortate la outfiturile casual de zi cu zi

Vestimentaţia de zi cu zi a bărbaţilor poate fi asortată cu un model de ceas cu brățară din metal inoxidabil, uşor de asortat, foarte rezistent şi care transforma orice ţinută casual în una smart casual, perfect conturată. Aceste modele de ceasuri pot fi adaptate cu uşurinţă tricourilor sau cămăşilor, iar brăţara din oţel inoxidabil are menirea de a îndeplini toate preferinţele domnilor.

Ceasurile sport, asortate la ţinutele sport

Ceasurile sport cu funcţii deosebite pot fi asortate la ţinutele sport. Cureaua din silicon se va potrivi de minune bărbaţilor atletici, precum şi cureaua din materiale rezistente la apă. ceasul bărbătesc potrivit ţinutelor sport sunt cele cu brăţara comodă, viu colorată, precum şi ceasurile cu funcţie de cronometru.

Asortarea ceasului bărbătesc în funcţie de tipul de ţinută

În funcţie de tipul de ţinută pe care îl adoptă bărbaţii, ceasul bărbătesc va fi asortat astfel:

  • La ţinuta black tie se poartă un ceas cu un cadran minimalist şi cu o curea de piele
  • La un costum business se poartă ceasul bărbătesc cu o curea de piele;
  • La ţinuta sharp casual se va purta un ceas mare, cu funcţii multe şi complicate;
  • La ţinuta casual, se pot purta toate tipurile de ceasuri, mai puţin cele pentru costum.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here