AGERPRES a lansat fluxul public gratuit dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo

0
970

 

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial JO 2020, dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Fluxul public gratuit poate fi accesat aici sau prin bannerele dedicate din site-ul www.agerpres.ro.

 

În cadrul proiectului sunt difuzate materiale documentare referitoare la ediţiile precedente ale Jocurilor Olimpice de vară, informaţii privind participările sportivilor români, ghidul disciplinelor sportive, programul competiţiilor.

Totodată, vom transmite interviuri cu preşedinţii federaţiilor naţionale reprezentate la Tokyo, cu preşedintele COSR, dar şi cu cei mai valoroşi sportivi români prezenţi la JO 2020 (23 iulie – 8 august 2021).

Prin trimişii speciali ai Agenţiei Naţionale de Presă la acest eveniment, pe fluxul creat pentru a marca JO 2020, se vor difuza ştiri, rezultate şi clasamente, declaraţii. Pe site-ul www.agerpres.ro,  secţiunea multimedia – foto (https://foto.agerpres.ro/foto) se vor regăsi imagini de la competiţii.

AGERPRES își îndeplineşte în continuare misiunea de a informa prompt, corect şi obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice echidistante și corecte, precum și la proiecte editoriale speciale.

 

Despre AGERPRES

Istoria Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES începe la 27 martie 1889, când P. P. Carp, ministru de Externe la acea dată, semnează actul de naştere a Agenţiei Telegrafice a României, care difuza în ţară un „serviciu exact şi rapid al tuturor ştirilor de interes general sau special”. La mai puţin de o lună, Agenţia Telegrafică a României şi-a început efectiv activitatea, odată cu expedierea primei „telegrame”, pe 11 aprilie. Din 1921, Agenţia Naţională de Presă a avut o transmisie neîntreruptă de ştiri şi informaţii. În cei 132 de ani de activitate, AGERPRES şi-a menţinut rolul de a fi principala sursă de informare pentru cetăţenii şi instituţiile din ţară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. AGERPRES își indeplinește misiunea de a informa prompt, corect și obiectiv și, totodată, din 1889, Agenția Națională de Presă scrie istorie în fiecare zi.

AGERPRES a primit în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, statutul de Furnizor al Casei Regale a României.

AGERPRES mulțumește cititorilor și partenerilor pentru încredere și vă invită să urmăriți o parte din istoria AGERPRES, accesând clipul video de la linkul: https://youtu.be/OidvfQyvZmQ.

Amenzile au fost introduse printr-un proiect de lege aprobat, miercuri, de Guvern si care modifica Legea 395/2005 privind suspendarea pe timp de pace a serviciului militar obligatoriu si trecerea la serviciul militar pe baza de voluntariat.

„Serviciul militar pe baza de voluntariat ramane in vigoare, nu se schimba nimic. Proiectul de lege instituie aplicarea unor amenzi pentru tinerii de 18 ani care, in termen de 6 luni de la implinirea acestei varste, nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta. Amenzile sunt modice, intre 100 si 300 lei”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Ea a aratat ca, in ultimii ani, numarul tinerilor care ar trebui inclusi in aceste evidente a inceput sa scada foarte mult.

Oficialul guvernamental a aratat totodata ca in toate statele membre NATO care nu au serviciul militar obligatoriu sunt aplicate astfel de sanctiuni.

Proiectul de lege a fost trimis Parlamentului pentru aprobare. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here