tIMOn: Cat mai costa un targ imobiliar?

0
1023

Targul Imobiliar National tIMOn, singurul targ imobiliar din Romania care si-a marit simtitor suprafata de expunere si oferta de la editie la editie, anunta un nou record: cel mai mare pavilion expozitional mobil dintr-o singura bucata construit vreodata in Romania (2000mp cort), 5000 mp de expozitie si o noua investitie record: 700.000 € pentru o singura editie.

tIMOn all inclusive
Dupa ce a crescut de la editie la editie, expozitia imobiliara va fi secondata, de aceasta data, de 4 expozitii conexe: mobila, decoratiuni, gradini si…masini, toate in Piata Constitutiei, toate sub egida tIMOn. “Pastram, si la aceasta editie, ideea tIMOn all inclusive doar ca, si de aceasta data, am imbunatatit-o: continuam seria de actiuni inovatoare care sa transforme piata imobiliara intr-un organism profesionist, responsabil si activ in viata orasului. Am ales ca, pentru editia din octombrie, sa transformam, din nou, Targul Imobiliar National in tIMOn all inclusive, considerand ca oamenii care au nevoie de case mai au si alte nevoi , adiacente. Gradinile, mobilierul si decoratiunile, electrocasnicele si chiar masinile nu sunt machete care sa umple un spatiu expozitional, ci dorinta noastra, ca organizatori, de a le face vizitatorilor – si locuitorilor Bucurestiului, in general, vizitarea mai placuta. (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Casele viitorului?
Pentru ca nimic din ce apare nou pe piata de locuinte si trezeste interesul publicului nu poate lipsi de la tIMon, curtea expozitiei va gazdui doua case –model in marime naturala. Una de lemn si cealalta pe structura metalica, modelele reprezinta cele mai ieftine variante de construire in momentul de fata si vor fi gata sa raspunda tuturor intrebarilor ivite in piata, legate de rezistenta, siguranta, timp de constructie si mai ales pret.
700.000 € pentru doar patru zile
“Valoarea totala a investitiei, pentru editia tIMOn octombrie este de 700.000 euro, mult mai mare decat oricare dintre editiile de pana acum. Dupa cum ne-am obisnuit atat partenerii cat si vizitatorii, vom iesi din tipare la fiecare editie, chiar si dupa ce vom depasi standardele internationale in materie de expozitii. Am anuntat, la fiecare editie, o sarbatoare imobiliara; de aceasta data, sper ca o vom putea declara un eveniment imobiliar si o sarbatoare a orasului.”(Vlad Vlasceanu)
Targul Imobiliar National tIMOn va inaugura cea de-a 20-a editie joi, 13 octombrie 2011, incepand cu orele 10.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va reuni o oferta de 13.000 de locuinte si are, deja, un grad de ocupare de 98%.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here