The Bridge se transformă într-un Hub Artistic: 15 picturi sunt expuse până pe 27 august

0
723

The Bridge devine un loc emblematic pentru inovație și creativitate în perioada 16 -27 august. Bucureștenii sunt invitați să exploreze un univers vibrant de culoare și expresie artistică, într-o expoziție inedită care aduce împreună opere de artă realizate de talentații artiști care au luat parte la Tabăra de Pictură 2023, un eveniment Expo Arte organizat la Roaba de Cultură.

În cadrul spațiilor comune ale clădirilor The Bridge, mai precis în holul central, bucureștenii vor avea oportunitatea să admire frumusețea și diversitatea a 15 picturi remarcabile. Aceste opere își găsesc ecoul în trăirile, inspirațiile și creativitatea artiștilor care au petrecut timp în natură, explorând culorile și formele, și traducându-le în creații autentice.

Ne dorim să promovăm diversitatea multiplelor forme de exprimare artistică în domeniul artelor vizuale contemporane, aducând lucrările de artă în mediul corporativ și să creăm un spațiu de întâlnire între publicul educat și artiști. ” a declarat Dan Andrei, curatorul expoziției.

Expoziția nu este doar o incursiune în lumea artei, ci și o ocazie de a celebra creativitatea și originalitatea artiștilor. Fiecare pictură spune o poveste și invită privitorul să călătorească în lumea imaginilor și simbolurilor unice, fie că reproduc natura sau folosesc materiale reciclate într-o interpetare inedită.

Vizitatorii expoziției vor avea multe beneficii în urmă expunerii la lucrări de artă, de la a fi inspirați de creativitatea și de talentul tinerilor artiști, până la a înțelege mai bine importanța protejării mediului înconjurător și a reciclării, dar și de a beneficia de un spațiu cultural în mijlocul unui univers business.

Vizitatorii sunt așteptati să se alăture unui regal vizual, să descopere expresia artistică sub diferite forme și să se bucure de o experiență estetică plină de semnificații.

Artiștii, reprezentați de Galeria ArtHalle, care expun în cadrul expoziției sunt:

 1. BOGDAN ANDRONIC / PEISAJ CUBIC
 2. CEZAR CRISTEA / IN FATA NATURII
 3. DRAGOS BOJIN / PEISAGIU
 4. ADRIAN DICA / PREAPOCALIPTIC 3
 5. ADRIAN CALIN / AGLOMERATIE
 6. SOFIA OVEJEAN / PEISAJ INOCENT
 7. VLADIMIR ANDREI / LA ORAS
 8. BOGDAN CAZACINCU / FARA TITLU
 9. ANDREI VLADEANU / LACUSTRA
 10. MIHAI GLODEANU / VARA IN HERASTRAU
 11. AUGUSTIN RAZVAN / PEISAJ DESTRUCTURAT
 12. ROBERT OBERT / FATA TITLU
 13. BADITESCU GEORGE / IN PARC
 14. ANCA CIOFIRLA / PEISAJ
 15. DAN DUMANOIU / FARA TITLU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here