The Big Pitch 2013: Te asteptam pe scena intreprenoriatului!

0
1059

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti lanseaza in premiera in Romania –„The Big Pitch”, o competitie dedicata ideilor de afaceri si tinerilor intreprinzatori. The Big Pitch va conecta intreprinzatori de succes si business angels cu tineri intreprinzatori aflati la inceput de drum, in cautare de finantare si sprijin pentru planul lor de afaceri.

Competitia The Big Pitch este dedicata absolventilor Scolii ANTREMAN, creata in cadrul proiectului ANTREMAN, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013. Participantii la The Big Pitchse vor bucura de atentia a peste 15 jurati nationali, dar si internationali -intreprinzatori de succes si reprezentanti ai mediului academic.

Competitia ofera premii cu o valoare totala valoare de 22.500 de euro. Prin intermediul competitiei, cele mai bune trei idei de afaceri vor castiga capital, vizibilitate precum si posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii. Competitia beneficiaza de peste 20 parteneriate media, care vor asigura promovarea competitiei si a participantilor la concurs.

Despre The Big Pitch

Vrei sa devii om de afaceri? Ai o idee dar nu ai bani sa o implementezi? Competitia de planuri de afaceri The Big Pitch este un eveniment international organizat in premiera in Romania de catre Consiliul National al intreprinderilor Private Mici ti Mijlocii din Romania, Universitatea Anglia Ruskin Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti.The Big Pitch se adreseaza ideilor inovatoare, tinerilor intreprinzatori, investitorilor si tuturor celor interesati de startul in afaceri.

Mai multe detalii despre The Big Pitch le gasiti pe site-ul nostru www.thebigpitch.ro incepand cu 1 iunie 2013.

Pentru mai multe informatii despre The Big Pitch:
CNIPMMR – Departamentul Proiecte
Email: [email protected]
Telefon: +40758099666

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here