Telekom Romania Mobile Communications, primul operator care introduce in oferta noul Samsung Galaxy Grand Prime

0
735

Telekom Romania Mobile Communications anunta ca a introdus in oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premiera pe piata operatorilor de telefonie mobila din Romania. Samsung Galaxy Grand Prime este un smartphone multimedia dedicat publicului tanar si mai ales amatorilor de selfie-uri.

Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon subtire, dar puternic, care combina stilul elegant, sofisticat, cu functiile performante si design-ul modern, ergonomic. Cu o grosime de numai 8,6 mm, terminalul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezolutie de 540 x 960 qHD, ideal pentru jocuri, internet sau clipuri video. De asemenea, memoria interna de 8 GB si procesorul Quad Core de 1,2 GHz permit o navigare lina si o experienta multitasking superioara.

Telefonul este dotat cu doua camere: una principala, de 8 MP, si una frontala care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezolutie de 5 MP si permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade. Aceasta caracteristica face din Samsung Galaxy Grand Prime telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a surprinde cadre mai largi, alaturi de mai multi prieteni.

Samsung Galaxy Grand Prime este un dotat cu Bluetooth 4.0 si sistem de operare Android KitKat 4.4. Bateria de 2600 mAh, mai puternica decat bateriile altor telefoane de pe acest segment, asigura o autonomie de utilizare de pana la 17 ore de convorbire.

Telefonul Samsung Galaxy Grand Prime va fi disponibil incepand cu data de 9 februarie in magazinele Telekom, Germanos și ale partenerilor, pe www.telekom.ro și www.germanos.ro. Terminalul poate fi cumparat la pretul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/luna (TVA inclus), ofera comunicare nelimitata in orice retea naționala și internațional in Zona 1, 100 minute pentru apeluri catre Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE și 200 MB trafic de date la viteza 4G. Oferta este valabila pentru contractele incheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament, la pretul de 799 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here