Telefoanele au devenit moneda de schimb

0
1507

Desi in urma cu ceva vreme, bijuteriile din aur si argint erau cu precadere obiectele la care oamenii renuntau pentru a obtine rapid sumele de bani de care aveau nevoie, Cashbook Amanet poate confirma ca mai mult de jumatate dintre clientii care au apelat la serviicile de amanet in 2017, au renuntat la smartphone-uri.

amanet crangasi

amanet crangasi

Pentru majoritatea locatiilor de amanet Bucuresti, Cashbok Amanet poate confirma ca in anul 2017, cei mai multi dintre clientii care au avut nevoie bani obtinuti printr-o metoda rapida, au ales sa lase gaj smartphone-ul. Pe langa aceste dispozitive de ultima generatie, oamenii au continuat sa amaneteze bijuterii si acesorii valoroase si diferite electronice si electrocasnice

Posibilitatile in ceea ce priveste casele de amanet s-au diversificat si ele odata cu evolutia tuturor domeniilor. Astfel, daca acum cativa ani puteam merge intr-un amanet Crangasi si tot ce se putea amaneta era reprezentat de bijuterii din aur si argint, astazi lucrurile stau altfel. Casele de amanet ofera acum servicii complete si oricine apeleaza la acestea poate amaneta, pe langa bijuterii, electronice sau chiar autoturisme. Mai mult decat atat, daca nu poti ajunge la un amanet Crangasi, sau in orice alta locatie din Bucuresti, exista astazi alternative precum amanetul online. Detalii privitoare la acest serviciu oferit de Cashbook, pot fi regasite pe site-ul amanetonline.com.

Persoanele care au nevoie de sume mai mari de bani, au profitat in 2017 de serviciul de amanet auto, si asta datorita faptului ca stiu ca le vor recupera indata ce isi vor rezolva problemele financiare. Desi exista oameni care isi abandoneaza obiectele amanetate, printre acestia nu se numara si cei care au ales sa amaneteze autoturismele. De altfel, in general oamenii tind sa nu aiba o parere foarte buna despre ideea de a apela la un amanet in situatiile in care au nevoie urgenta de bani, pentru ca se tem ca nu isi vor mai recupera bunurile, insa per total procentul celor care renunta la obiectele amanetate este putin peste 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here