Tehnologia inovatoare este acum disponibilă și în Brașov.

0
1649

Signature Brașov a montat PARTERUL clădirii Manhattan în mai puțin de o zi. Este o performanță notabilă pentru piața construcțiilor, având în vedere că în 8 ore s-au montat 13 apartamente. Tehnologia a fost adaptată și pusă în practică de către o echipă de profesioniști, pentru realizarea uneia din cele mai atrăgătoare proiecte de dezvoltare imobiliară din Brașov.

Proiectul este în lucru, cele trei niveluri de parcare subterană sunt finalizate, parterul s-a montat în 8 ore și în următoarea perioadă urmează finalizarea blocului, prima clădire dezvoltată, ce va întâmpina locatarii în cele 195 de apartamente dispuse pe 16 niveluri (P+14+ETH).

Pentru a viziona videoclipul montajului, click aici.

Vânzarea apartamentelor continuă, încă la prețurile în fază de proiect.

Cele două apartamente la dimensiune reală pot fi vizitate cu programare.

Contactați echipa Signature Brașov pentru informații la telefon 0720 11 55 33, sau la biroul de vânzări situat în Brașov Business Park, mezanin.

 

Mai multe detalii despre Signature Brasov

Proiectul Signature este unic prin designul în stil newyorkez, cu spații largi de locuit, gândite pentru confortul clientului, ferestrele tip cortină pe toata înălțimea peretelui și unul din cele mai moderne și elegante moduri de încălzire și răcire, sistemul HVAC, fără calorifere care să încarce spațiul de locuit. Clasa energetică A și conceptul Smart Home , precum și finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive anti-crack decorate cu vopsea lavabilă, pereți baie placați cu ceramică și cu oglindă, pardoseli camere- parchet laminat import și băi ceramică import, la fel ca și obiectele sanitare, ușile de interior impresionante, cu înălțimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc Signature Brasov ca fiind diferit, inteligent, cool și accesibil ca preț. Toate detaliile legate de proiectul Signature Brasov se regăsesc pe site-ul companiei, www.signaturebrasov.ro.

Dezvoltat într-una din zonele care au înregistrat o dezvoltare rapidă, la câțiva pași de unele din cele mai bune magazine de retail din Brașov (Carrefour, Media Galaxy, Praktiker, Bricostore, Kaufland, Decathlon, DM, Mobexpert etc), Signature oferă un loc de joacă privat pentru copii, cu cafenea și bistro și în același timp are acces facil la toate mijloacele de transport în comun, centre de business și restaurante.

SIGNATURE REAL ESTATE SRL reprezintă rezultatul unui parteneriat  româno-anglo-american, având ca și aport financiar un puternic investitor din New York. Proiectul beneficiază de o execuție de calitate superioară, la standarde vest-europene, precum si stabilitate financiara pentru a securiza toate plățile în avans.

Proiect construit în România, Signature este o combinație impresionantă de perfecțiune britanică,  design italian și măiestrie românească la prețuri accesibile.

Echipa de vânzari Signature Brasov își întâmpină clienții de luni până vineri între orele 9 și 18, la mezaninul clădirii Brasov Business Park, biroul nr. 3.

Ana – Madalina MARCU: Manager de vânzări al proiectului Signature Brasov, coordonator și responsabil al echipei de vânzări și al campaniei de marketing.

Horia PĂLĂȘAN: antreprenor de succes al Brașovului, unul din investitorii Signature Brasov. A manifestat un interes deosebit pentru investiții în proiecte rezidențiale ale Brașovului și ale României. Este unul din cei doi CEO ai Signature Real Estate.

Avi ZIKRY: Unul din investitorii și managerii de mare succes ai New York-ului; investitorul principal al proiectului Signature Brasov.

Efraim KANDINOV: Om de afaceri cu vastă experiență în diverse domenii ale businessului, cum ar fi brokeraj, imobiliare și comerțul cu diamante. Relocat la Brașov, acționează ca CEO al Signature Real Estate SRL.

Klaus SCHLOEGL: Consultant de business prezent în lumea afacerilor din România încă din 2010, membru în board-ul corporației din Marea Britanie care dezvoltă proiectul Signature Brasov.

Prof. Dr. Manole-Stelian SERBULEA: Prof. Dr. Ing. Manole-Stelian ȘERBULEA este coordonatorul tehnic al proiectului Signature Brasov. Este profesor universitar în Departamentul de Geotehnică și Fundații din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, având un palmares de 37 de publicații științifice în literatura de specialitate, precum și 7 cărți tehnice. Prof. Șerbulea este atât Verificator Tehnic cât și Expert Tehnic autorizat în domeniul Af, fiind specializat în fundații, structuri de sprijin și modelare numerică. Ca formare profesională, Prof. Șerbulea a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, are două cursuri de Master: Management în Construcții, respectiv Inginerie Geotehnică, iar doctoratul l-a obținut în anul 2006.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here