TEDxBucharest sărbătorește 10 ani cu o ediție specială: pe parcursul a două zile vin peste 20 de speakeri din România, Europa, SUA și Canada!

0
1381

 

Ediția de anul acesta a TEDxBucharest va aborda tema « Crossing Boundaries » și va avea loc pe 30 noiembrie – 1 decembrie 2018, la Auditorium Pallady. Evenimentul celebrează 10 ani de existență a TEDxBucharest, fiind dublu motiv de sărbătoare: o ediție specială care sa va desfășura pe parcursul a doua zile chiar în perioada care marchează centenarul.

Peste 20 de invitați vin să-și spună povestea la TEDxBucharest

Vorbitorii de anul acesta își vor concentra prezentările pe momentele în care au reușit să-și depășească barierele, vor vorbi despre cum s-au motivat și ce i-a ajutat să-și urmeze visul. Cei 20 de invitați sunt din domenii total diferite: de la psihologie, robotică, antreprenoriat, schimbare socială, armată, chiar și primul om care se antrenează să ajungă pe Marte.

Să fii inventator la doar 10 ani, înseamnă să-ți depășești barierele; să te antrenezi să ajungi astronaut pe Marte știind că poate nu o să te mai întorci acasă, înseamnă să renunți la multe, dar mai ales să-ți depășești barierele; să încerci să menții pacea în Sudan, înseamnă să-ți depășești limitele. Ne-am dorit ca prin această ediție aniversară să le oferim participanților acces la povești puternice, care să-i motiveze să-și depășească limitele zilnice și poate să înceapă proiectul la care au visat de mult timp sau să ia decizia pe care o tot amână.” A declarat Andrei Dinu, organizator al evenimentului.

Printre vorbitorii care vor împărtăși idei, se regăsesc:

  • Ian Bradbury, fost militar în Canadian Forces și fondator al « The 1st New Allied Expeditionary Force»;
  • Laura Diana Raetchi, Political Affairs Officer la Department of Peacekeeping Operations at United Nations;
  • Tammy Nelson, Sexologist Certificat, Terapeut de Cuplu, Profesor ;
  • Alyssa Carson, Astronaut în pregătire, Fondatoare a The Blueberry Foundation;
  • Nadya Zhexembayeva, Chief Reinvention Officer;
  • Andrei Tudor, Tânăr inventator în vârstă de 10 ani.

TEDxBucharest, o experiență începând cu spațiul creativ

Auditorium Pallady a mai găzduit TEDxBucharest de trei ori în ultimii ani, devenind astfel locul în care participanții au plâns, au râs și au plecat cu idei noi. Locul este amenajat în stil amfiteatru, astfel că fiecare dintre cei peste 800 de participanți se vor bucura de eveniment la adevăratul lui nivel. Timp de două zile ei vor avea ocazia să asculte discursurile inspiraționale și informative ale celor 20 de invitați. Experiența va fi completă datorită interacțiuni cu instalații artistice și digitale, inovații și alte experiențe menite să încurajeze networkingul.

Nu vor lipsi nici zonele speciale de întâlniri cu invitații și multe alte elemente pregătite de către organizatori, menite să ducă experiența participantului dincolo de granițele unui eveniment clasic.

Biletele au preț special până la finalul lunii octombrie

Biletul include accesul pentru cele două zile ale evenimentului, iar până pe 31.10.2018 costă doar 150 Euro. Prețul biletului include cele 20 de momente, pauzele de cafea și prânzul în cele două zile și în plus un cadou din partea echipei. Mai sunt disponibile și o serie de reduceri pentru grupuri. Ultimele 4 ediții au fost sold-out.

Biletele se pot achiziționa pe www.tedxbucharest.ro.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 26 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California şi a ajuns astăzi o conferinţă globală care anual invită liderii lumii să-şi prezinte ideile în 18 minute. https://www.ted.com/, www.facebook.com/TED

Despre TEDx

În spiritul ideilor care merită  împărtășite, TEDx este o platformă de evenimente locale, independente. La un eveniment TEDx, TED Talkurile video și vorbitorii de pe scenă creează un mix care va genera discuții profunde și conexiuni. Evenimentele locale TEDx sunt marcate TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă instrucțiuni generale pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx sunt organizate independent (pe baza anumitor reguli și reglementări). Pentru mai multe informații accesați pagina web: http://www.tedxbucharest.ro/about-us/

Despre TEDxBucharest

În spiritul ideilor care merită  împărtășite, TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtăşesc o experienţă tip TED.  Pentru mai multe informații accesați pagina web: http://www.tedxbucharest.ro

 

TEDxBucharest. Crossing boundaries. Because you don’t just happen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here