Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” anunta Programul „Serilor Copiilor” 3-4 decembrie ora 19.00

0
673

Si in acest week-end, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va invita la „Serile Copiilor”, un proiect pentru copii  si pentru parinti, deopotriva! In timpul spectacolelor de la ora 19.00, in timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la
studioul pentru copii, unde pot participa la unul din atelierele de creatie „Serile copiilor”.

Atelierele „Serile Copiilor” sunt parte a proiectului cultural-educativ „Creste prin Arta!” (www.cresteprinarta.blogspot.com <http://www.cresteprinarta.blogspot.com/> ) si sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani, concepute pentru a facilita accesul acestora la diverse maniere de exprimare artistica, urmarind sa stimuleze creativitatea si fantezia copiilor. Atelierele sunt deopotriva educative si distractive, captivand atentia copiilor si incurajandu-i sa participe la activitati de creatie si exercitii de imaginatie.

In acest sfarsit de saptamana vor avea loc urmatoarele ateliere:

ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE, coord. Oana Rusu

3 decembrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”

Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii isi vor dezvolta abilitatile personale, inventand impreuna povesti si jucand scenete felurite, luand astfel un prim contact cu actoria si improvizatia.
In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.

ATELIER DE DANS CLASIC: PRIMII PASI DE BALET, coord. Iulian Radoi si Madalina Mechenici

4 decembrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”

Insotiti de Iulian Radoi si Madalina Mechenici, ambii balerini ai Teatrului National de Opereta, copiii vor invata principalii pasi de balet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate. De asemenea, copiii vor putea vedea cum arata echipamentul specific al unui
balerin, poantele si costumatiile de balet folosite la Teatrul National de Opereta si vor putea urmari secvente din arhiva teatrului, pentru a vedea cum se aplica pe scena cunostintele invatate la atelier.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro <http://www.eventim.ro/> .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here