tbi bank și furnizorul de utilaje agricole RURIS susțin împreună de 14 ani dezvoltarea sectorului agricol din România

0
664

 

tbi bank, una dintre cele mai dinamice instituții financiare din Estul Europei, anunță că, împreună cu RURIS, furnizor important de utilaje agricole, colaborează de 14 ani pentru a oferi soluții financiare de ultimă generație companiilor din sectorul agricol, contribuind astfel la dezvoltarea acestui domeniu esențial pentru economia românească.

 

„Sectorul agricol din România are mare nevoie de soluții de finanțare eficiente, care să ajute companiile să evolueze într-un domeniu esențial pentru întreaga economie. Suntem bucuroși că, de 14 ani, împreună cu partenerul nostru RURIS, am reușit să avem o contribuție importantă la evoluția acestui sector”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

 

În cadrul acestui parteneriat, tbi și RURIS și-au unit expertiza pentru a oferi fermierilor, dar și celor care se ocupă de întreținerea curților și grădinilor, soluții de plată eficiente și convenabile, pentru a deveni mai performanți în activitatea lor și a-și atinge obiectivele.

 

„De 30 de ani, oferim soluții accesibile tuturor segmentelor de clienți, indiferent de nivelurile de venituri. Prin parteneriatul nostru cu tbi, oferim opțiuni de plată în rate și am dezvoltat oferte personalizate, reafirmând focalizarea noastră strategică asupra satisfacției și nevoilor clienților. Viziunea noastră comună pentru inovație, soluții centrate pe client și bunăstarea clienților noștri ne țin motivați să continuăm această călătorie extraordinară alături de tbi bank. În plus, oferim clienților noștri un serviciu gratuit de asamblare și punere în funcțiune, disponibil la magazinele partenere RURIS, indiferent de locul de cumpărare, cu scopul de a oferi o experiență personalizată și de înaltă calitate”, a explicat CEO RURIS, Cătălin Stroe.

 

 

Despre tbi bank

bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

 

 

Despre RURIS

 

RURIS este o companie 100% românească, specializată în producția și comercializarea de utilaje și produse motorizate pentru întreținerea curților și grădinilor. Oferă o gamă completă de produse pentru a ușura activitățile de grădinărit și agricultură, inclusiv motocultoare, motocoase și alte unelte necesare pentru lucrările agricole și amenajarea teritoriului. Produsele RURIS sunt apreciate pentru combinația dintre designul modern cu tehnologia de ultimă generație, precum și pentru adaptabilitatea la nevoile specifice ale clienților, solidificându-și poziția atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here