TBI Bank, primul partener internațional al Băncii Centrale a Lituaniei pentru lansarea SEPA Instant

0
2445

București, 29 ianuarie 2020 – TBI Bank este prima bancă din sud-estul Europei care lansează soluția de plăți în timp real SEPA Instant. Serviciul este oferit prin intermediul Băncii Centrale a Lituaniei și oferă clienților oportunitatea de a trimite sau primi sume de până la 15.000 de euro prin transferuri imediate, procesate în doar câteva secunde și la orice oră, în Uniunea Europeană și în Spațiul Economic European.

Pentru început, soluția care face parte din strategia Banking-as-a-Service (BaaS) a TBI Bank va fi disponibilă în cadrul 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de economisire și creditare, cu operațiuni în 13 țări, din care TBI face parte, urmând să fie ulterior accesibilă tuturor partenerilor companiei.

“Suntem încântați că TBI Bank este prima instituție internațională parteneră a Băncii Centrale a Lituaniei pentru lansarea soluției SEPA Instant. Este o mișcare strategică extrem de importantă pentru noi, dovedind că investițiile noastre în soluții digitale de ultimă generație sunt benefice partenerilor și clienților noștri. Iar consumatorii vor avea probabil un déjà vu: noul serviciu le va aminti de trecerea de la internetul prin dial-up la broadband”, spune Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Parteneriatul cu Banca Centrală a Lituaniei este un pas major în strategia TBI Bank de a deveni creditorul digital de ultimă generație și este rezultatul unui angajament solid și al eforturilor susținute ale echipei din decursul ultimului an. SEPA Instant vine în completarea soluției Payment Hub a TBI Bank, un sistem BaaS recunoscut pe plan internațional, care permite clienților 4finance să realizeze tranzacții în euro și să obțină împrumuturi în timp real.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o instituție bancară cu activități în România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia, parte a grupului de credite 4Finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de economisire și creditare. Cu o rețea formată din 300 de agenții, o varietate de canale digitale și parteneri care numără peste 10.000 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste un milion de clienți. Numai în 2019, am acordat peste 600.000 de împrumuturi. Atenția TBI Bank pentru clienți susține strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultimă generație. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru client au sprijinit TBI Bank să devină una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Bulgaria în ultimii 4 ani (Capital K10). Echipa TBI Bank formată din profesioniști dedicați se implică în dezvoltarea unui viitor bazat pe tehnologie, așa încât să devenim creditorul digital de ultimă generație. Mai multe detalii pe www.tbibank.ro .

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here