Targului de produse ecologice

0
656

Bioma Agro Ecology Co  si Event Expert organizeaza  in perioada 13 -15 august 2010 o noua editie a Targului de produse ecologice pentru intreaga familie, BioFair 2010 – Eforie Nord,  conceputa ca o intalnire a principalilor producatori, importatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, cu distribuitorii si consumatorii din zona business, autoritati si publicul interesat.

 

A doua editie din aceasta vara se va desfasura in Eforie Nord, intr-o locatie acoperita din incinta portului Ana Yacht Club. Ca si in ceilalti ani, intrarea vizitatorilor fiind libera, manifestarea se va bucura de un mare aflux de vizitatori, turisti si localnici din toata zona Dobrogea.

Propunem  participantilor – expozanti, specialisti, publicul larg – o tematica generoasa, care cuprinde : 
alimente bio si produse traditionale, produse naturiste, ecologice, suplimente nutritive naturale, vitamine;
dulciuri, bauturi, ceai, siropuri si produse dietetice;
produse apicole uleiuri naturale, tincturi si extracte din plante, plante medicinale
cosmetice produse de ingrijire personala, echipamente si aparatura pentru estetica si ingrijire corporala, wellness si Spa, sport ;
centre de diagnostic si tratament naturist, centre de medicina traditionala, remedii naturale, tehnici de relaxare si meditatie, masaj (cu demonstratii) ;
produse si servicii care infrumuseteaza viata: artizanat, bijuterii, body art.
inputuri autorizate pentru agricultura ecologica
detergenti si solutii bio pentru casa, ambalaje ecologice
edituri, librarii, presa de specialitate etc. 

 Pentru detalii:
Bioma Agro Ecology Co SRL, str. Toma Cozma, nr. 41, Iasi, tel. mobil:  0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), tel. fix: 0332 441 776,  fax: 0232 211 273, e-mail: [email protected], www.bioma.ro, Persoana de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR&Marketing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here