Targul National Imobiliar – TNI: Evenimentele imobiliare ale anului 2015

0
628
tnitarg

Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a raspunde nevoii pietei de a aduce intr-un singur loc cererea si oferta imobiliara. Editie dupa editie Targul National Imobiliar TNI si-a dovedit eficienta in calitate de platforma interactiva pentru jucatorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea si revigorarea pietei de real estate.
“In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania suntem bucurosi sa anuntam editiile Targului National Imobiliar TNI din anul acesta: 15-17 MAI si 25-27 SEPTEMBRIE 2015. TNI va sustine si in 2015 companiile ce activeaza in sectorul imobiliar, creand un cadrul ideal pentru: brand awareness, pozitionare,  lansari de produse si servicii, generare de vanzari, marire a  bazei de date cu potentiali clienti, analizare a competitiei si networking.”Adrian BERCEA- Director General BDOBC.
Va invitam sa va alaturati celor mai importante companii din segmentul imobiliar care au spus DA expozitiei Targul National Imobiliar.
Pentru rezervarea standurilor va rugam sa ne contactati.
Organizator: BDOBC Business Center

TNI 15-17 MAI / 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA
Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 – 19.00 ; Duminica: 10.00 – 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO;
Parteneri : SudRezdential.RO, Adama, Apulum 94, Red House, Mervani, Romania Green Building Council;
Parteneri media: Curierul National, Casa Lux, Locuinta Mea, Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament, Oferte Speciale, Bursa de Constructii, Jurnalul de Afaceri, Business Adviser, Business Point, Ziare.com, Business 24, Casesigradini.ro, Ro-imobile.ro, Buzzu.ro, Rezidential.net, Anuntul.ro, TopEstate.ro, Efin.ro, Grandimobiliar.ro, MyBucharestGuide.ro; etc.

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here