Targul National Imobiliar – TNI 15-17 APRILIE 2016 – Palatul Parlamentului, Sala Unirea

0
850

Evenimentul imobiliar al primaverii- Targul National Imobiliar TNI- incepe VINERI, 15 APRILIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expozitia se adreseaza persoanelor interesate de gasirea unei locuinte prin Programul Prima Casa, amatorilor de proprietati premium si persoanelor atrase de investitii in sectorul imobiliar. Principalele companii ce activeaza in domeniul imobiliar, constructii si financiar din Romania sunt prezente in cadrul TNI cu oferte speciale si reduceri de pret. Portofoliul expozitiei este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Brasov, Cluj, Constanta, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

PRIMA CASA este AICI!

Dinamica pietei imobiliare s-a schimbat odata cu incertitudinea creata de legea “darii in plata “, astfel ca cererile din segmentul rezidential s-au dublat fata de aceeasi perioada a anului precedent, iar tinerii si familiile se grabesc sa semneze actele pentru o locuinta.
Editia TNI din 15-17 aprilie vine in sprijinul celor interesati, reunind oferte imobiliare atractive, din care peste 70 % se incadreaza in programul PRIMA CASa.

Pulsul pietei imobiliare se ia la TNI!

Vizitatorii Targului National Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile intense de eveniment, atat la dezvoltatorii si agentiile ce prezinta oferta imobiliara, cat si la sursa de finantare, institutiile financiar-bancare, intr-un singur loc, Palatul Parlamentului Sala UNIREA. Astfel viitorii proprietari economisesc timp, energie si le este facilitat procesul de analiza si comparare a ofertelor din piata, fiind consiliati de specialisti in domeniu.
Pentru persoanele interesate de starea pietei imobiliare in general, dar si de posibilele repercursiuni ale intrarii in vigoare a legii darii in plata, la TNI se pot obtine informatii “la cald“ de la toate entitatile economice implicate direct: dezvoltatori, finantatori si cumparatori, chiar in locatia in care se voteaza legea.

GREEN HOMES- intre TREND si dovada de EVOLUTIE!

Romania Green Building Council (RoGBC), partener al Targului National Imobiliar promoveaza introducerea unor criterii legate de calitatea si responsabilitatea fata de mediu in sectorul constructiilor. “Programul de certificare “Green Homes by Romania Green Building Council” oferit investitorilor si dezvoltatorilor are un cost accesibil, este asociat unui program de creditare cu rata de dobanda preferentiala “Ipoteca Verde”si cuprinde toate aspectele esentiale in evaluarea si identificarea pe piata a celor mai performante proiecte rezidentiale care folosesc principiile unei constructii sustenabile, cum ar fi: eficienta energetica, non-toxicitatea materialelor folosite, protejarea padurilor, managementul deseurilor etc. Programul este in continua crestere, 10 noi proiecte certificate sau in faza de pre-certificare au intrat in programul Green Homes, iar pentru anul viitor estimam ca numarul unitatilor imobiliare certificate green sa depaseasca 4500. Proiecte de succes din cadrul programului nostru de locuinte verzi precum Amber Gardens by Alesonor si Valley 21 by Dalghias Development sunt prezente la editia TNI ce incepe vineri, 15 aprilie. “ declara Steven Borncamp, CEO al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Pavilionul Locuinte Verzi din cadrul TNI va furniza de asemenea cumparatorilor de locuinte informatii despre beneficiile financiare, pentru sanatate si confort ale locuinţelor sustenabile. Vizitatorii TNI vor afla detalii si despre cel mai mare proiect de colaborare din lume pe tema renovarii cladirilor BUILD UPON.

Anul 2016 aduce efervescenta in sectorul imobiliar!

Jucatorii din sectorul real estate si domeniile conexe marturisesc ca ultimul an a fost cel mai bun an, din 2008 incoace. Acest lucru este confirmat si de cifrele portalului imobiliar IMOPEDIA.ro: “in primele trei luni ale lui 2016, numarul vizitatorilor a urcat cu aproape 15% fata de perioada similara a anului trecut. Totodata, se observa o crestere semnificativa a cautarilor privind apartamentele cu trei camere (18%). Putem afirma, cu siguranta, ca inceputul lui 2016 este cel mai bun inceput de an de la startul crizei”, declara Bogdan Severin, director de vanzari IMOPEDIA.ro. Vizitatorii vor regasi la standul numarul 1 ”Harta Proprietatilor care Conteaza”, pe care vor fi expuse cele mai bune oferte imobiliare din aceasta perioada – atat locuinţe noi, cat şi locuinţe vechi, din toate cartierele Bucureştiului, pentru toate bugetele. Conceputa special pentru a facilita legatura dintre utilizatorii finali si agentii imobiliari, „Harta Proprietatilor care Conteaza” a demonstrat ca este un proiect de succes, in cadrul editiilor TNI anterioare. De asemenea, tot in cadrul standului IMOPEDIA.ro vizitatorii pot afla informatii despre patru proiecte rezidentiale aflate pentru prima oara in cadrul unui targ de profil: AVE Properties Village, New Time Residence, Vatra Luminoasa Matei Voievod si Vacaresti Lake Apartments.

Capitala se dezvolta pe axa Nord-Sud!

Aproximativ 3200 de locuinte vor fi finalizate in acest an in zona de nord a Bucurestiului, potrivit unui studiu realizat de catre Coldwell Banker Affiliates of Romania. „Cea mai mare pondere a acestor locuinte, 66% (aproximativ 2200 de unitati), este reprezentata de locuinte destinate clasei medii, amplasate in zone precum Aviatiei si Baneasa in timp ce aproximativ 25%, adica peste 700 de unitati, sunt locuinte premium si de lux, amplasate in zone precum Dorobanti, Herastrau sau Barbu Vacarescu.” afirma Alexandru Pricop, managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

in timp ce zona de nord a capitalei a revenit in atentia constructorilor de locuinte, sudul Bucurestiului isi continua extinderea fulminanta. “Numarul de tranzactii imobiliare realizate in ultimele 4 luni in zona de sud a capitalei s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in momentul de fata in peste 30% din ansamblurile rezidentiale reprezentate de SudRezidential.ro clientii se inscriu pe lista de asteptare pentru a cumpara o locuinta. in cadrul Targului National Imobiliar TNI vom aduce in fata clientilor si cel mai indraznet proiect imobiliar datorita dimensiunilor sale impresionante- Metalurgiei Park Residence- investitie 100% romaneasca.” declara Catalin Grigore, General Manager SudRezidential.RO

Segmentul premium se afla pe trend crescator

Segmentul locuintelor premium inregistreaza de asemenea o crestere semnificativa a dezvoltarii, peste 1000 de locuinte urmand a fi predate in acest an, cea mai mare parte a acestora, aproximativ 750 de unitati, in zonele ultracentrale, Dorobanti si Floreasca – Barbu Vacarescu se arata in studiul realizat de partenerul TNI- Coldwell Banker Affiliates of Romania.

in cadrul editiei TNI ce incepe vineri, 15 aprilie, cea mai scumpa proprietate prezentata este un penthouse situat pe strada Kiseleff in valoare de 1,3 milioane de EURO.

PREGATIȚI-VA VIZITA LA TNI!

Vizitatorii Targului National Imobiliar TNI au acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului si ofertele acestora chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului. Astfel va puteti pregati vizita la TNI printand si marcand standurile de interes pentru Dumneavoastra. Pentru LISTA EXPOZANȚILOR TNI, SCHEMA SPAȚIULUI EXPOZIȚIONAL, preturi si oferte concrete va invitam sa accesati site-ul evenimentului: www.targulnationalimobiliar.ro

Va asteptam la TNI, 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !

Organizator: BDOBC Business Center
TNI15-17 aprilie 2016, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA
Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 – 19.00 ; Duminica: 10.00 – 16.00; Bilet intrare: 5 RON
Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO
Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest;
Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; DezvoltatorImobiliar.ro; Business 24; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

Lansat in anul 2005, Targul National Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Continuand cei 11 ani de traditie, Targul National Imobiliar  marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 22 de editii ale TNI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here