Targul Imobiliar National: Aproape 2.000 de locuinte, investitii totale de peste 100 milioane de euro, lansate pe piata din Bucuresti

0
810

Saptesprezece proiecte rezidentiale sunt lansate la editia din aceasta primavara a celui mai mare targ imobiliar national – tIMOn, totalizand aproximativ 2000 de locuinte, apartamente si vile, marea majoritate in zonele semicentrala, centrala si de nord. Investitiile alocate de dezvoltatori pentru aceste proiecte depasesc 100 de milioane de euro.

„Investitorii rezidentiali au inceput sa reapara pe piata bucuresteana. Unii au reluat proiecte incepute in criza, dar stopate in asteptarea unor vremuri mai bune, altii vad acum un moment bun pentru astfel de investitii si incep proiecte noi. Cel mai important este faptul ca preturile cu care acesti dezvoltatori vin pe piata sunt aproape identice cu ale apartamentelor vechi din zonele respective”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Astfel, o garsoniera noua in zona Militari – Lujerului costa 33.000 de euro, iar una in Delea Veche are un pret de 39.900 euro, ambele egale cu locuinte similare vechi in aceste zone. Mai mult, un apartament cu 2 camere la Unirea este comercializat cu 67.000 euro, iar unul cu 3 camere cu 101.000 euro. in Theodor Pallady, pentru doua camere pretul este de 45.000 de euro, iar o garsoniera in Piata Sudului costa 39.900 euro.

Printre cele mai importante proiecte lansate la targ se numara cel dezvoltat de grupul Gindi, in parteneriat cu firma Real-Sol, GVI Town. Investitia se ridica la 20 de milioane de euro, iar complexul va cuprinde 324 de apartamente, dezvoltate in zona Mihai Bravu.

Grupul spaniol Hercesa lanseaza la tIMOn a doua faza a complexului Vivenda din Titan, cu 300 de apartamente, investitie de peste 15 milioane de euro. Hercesa a construit in prima faza a proiectului peste 400 de apartamente.

Coldwell Banker aduce in premiera la tIMOn trei ansambluri rezidentiale, Downtown Unirii Apartments (40 de apartamente), Traian Central Apartments (10 apartamente) si Metrocity Academiei (230 de unitati).

De asemenea, sub brandul New City Residence vor fi lansate sase proiecte in Fundeni, Vitan, Mihai Bravu, Alba Iulia, Zizin si Dudesti, cu peste 600 de locuinte.

Si Adama, parte a grupului Immofinanz, incepe vanzarile la tIMOn pentru proiectul Evocasa Serenia din Berceni, cu 77 unitati, investitie de 3 milioane de euro.

Hoshen Holdings, reprezentata de Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, lanseaza ansamblul Reveria Pallady43. La cativa ani dupa ce a vandut Adama, s-a reintors in Romania pentru a investi in domeniul rezidential.

Tot la tIMOn se lanseaza complexurile Pallady Lofts si Caisului Residence, cu 86 de apartamente in zona Fundeni, precum si Cartierul Tamisa, un ansamblu de 51 de case apartinand unui investitor belgian.

Targul Imobiliar National tIMOn a inceput joi, 16 aprilie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Bucuresti si va fi deschis pana duminica, intre orele 10.00 – 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here