Târgul imobiliar al toamnei: 22-24 septembrie, Palatul Parlamentului

0
762

Proiectele rezidențiale noi, ofertele imobiliare de actualitate și oportunitățile de investiții sunt prezentate în cadrul evenimentului de referință al pieței imobiliare, TNI,  ce are loc în această toamnă, în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului.

Târgul Național Imobiliar este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment. 

Pentru informații concrete despre cum poți participa la eveniment, contactează organizatorii TNI și solicită o ofertă personalizată!

Top 7 avantaje ale participării în calitate de expozant la un târg imobiliar de amploare națională:

  1. Promovare extinsă: Un târg național imobiliar atrage o mulțime de vizitatori, inclusiv potențiali cumpărători, investitori, dezvoltatori și alți profesioniști din industrie. Promovarea expozanților TNI se realizează nu doar pe durata celor 3 zile de expoziție, ci și înainte de eveniment, pe canalele media proprii și partenere.Acest lucru îți oferă o oportunitate excelentă de a-ți expune proprietățile, proiectele și serviciile în fața unui public larg.
  2. Generare de lead-uri: Fiind expozant la un târg imobiliar ai șansa de a aduna informații de contact ale persoanelor interesate de segmentul imobiliar. Aceste lead-uri pot deveni potențiali cumpărători sau clienți interesați de serviciile tale în viitor.
  3. Networking și parteneriate: Târgurile imobiliare sunt locuri ideale pentru a te întâlni și conecta cu alți profesioniști din industrie, inclusiv dezvoltatori, agenți imobiliari, brokeri și alți expozanți. Aceste interacțiuni pot duce la dezvoltarea de parteneriate reciproc avantajoase.
  4. Îmbunătățirea imaginii de brand: Participarea la un târg național imobiliar îți consolidează imaginea companiei și te ajută să te diferențiezi de concurență. Prezența la evenimentele majore din industrie transmite încredere și profesionalism potențialilor clienți.
  5. Oportunități de vânzare și închiriere: Expunerea proprietăților la un târg imobiliar poate atrage interesul direct al cumpărătorilor sau chiriașilor, având astfel șansa de a încheia tranzacții pe loc sau după eveniment.
  6. Feedback direct de la clienți: Interacțiunile directe cu vizitatorii îți oferă oportunitatea de a primi feedback direct de la potențiali clienți cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferi. Acest feedback poate fi valoros pentru îmbunătățirea strategiilor și pentru a satisface mai bine nevoile clienților.
  7. Stabilirea trendurilor și noilor oportunități: Participând la un târg imobiliar poți să observi ce este nou în industrie, să afli despre tendințele emergente și să explorezi noi oportunități de afaceri sau segmente de piață.

 

Te invităm să te alături evenimentului de referință al pieței imobiliare din România!

Mai multe detalii pe www.targulnationalimobiliar.ro

 

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: OBA Different by Luxury, Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate, Exigent Unique Properties, Imobiliare Dubai, Co Genergya, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia.ro

Eveniment recomandat de: Titirez.ro și ImoPR

Parteneri Media: Anuntul.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net etc.

© 2023 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” – text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here