Surprize de iunie: O nouă locație Gymboland și circuit de petreceri de Ziua Copilului

0
1114

Iunie e luna distracției la Gymboland! Pogo, alături de celelalte personaje fantastice din locațiile Gymboland, organizează cele mai distractive petreceri pentru Ziua Copilului care devine Weekendul Copilului. Mai mult, programul de surprize continuă cu deschiderea unui nou loc de joacă Gymboland, în Sun Plaza. Părinți și bunici, e timpul să le spuneți celor mici că sunt invitați de onoare la cele mai vesele petreceri! Start la distracție!

 

Petreceri tematice de 1 iunie

Ziua Copilului ține 3 zile! Cel puțin la Gymboland. Rainboy Party, Carnival Party, Colors Party, Hawaii Party, Magic Party sau Pirate Party fac parte din petrecerile tematice care vor avea loc pe 1, 2 și 3 iunie în toate locurile de joacă Gymboland. Toți prichindeii sunt așteptați să descopere surprizele puse la cale de Pogo și să se aventureze în atelierele creative și activitățile distractive desfășurate doar în acest weekend. Personaje de poveste vor completa decorul tematic al fiecărei petreceri, iar fiecare moment la Gymboland va fi ca o aventură pe un tărâm magic.

 

Acces la toate petrecerile din acea zi

Fiecare loc de joacă Gymboland are program tematic în primul weekend din iunie. Unde vrea să meargă prichindelul tău? Noi spunem că în cât mai multe. Tu ce spui?

 

Ca experiența să fie completă, cu o singură brățară de acces achiziționată, copilul tău va avea acces la toate petrecerile din locațiile Gymboland, desfășurate în acea zi. Va fi  ca un circuit de petreceri distractive la care cel mic are acces total. Astfel, copilul tău va putea să experiementeze activități cât mai diverse. Va putea să-și facă programul lui personalizat de activități în funcție de ce va prefera de la fiecare locație Gymboland. Mai multă distracție și diversitate pentru el, mai mult acces la centrelele comerciale pentru tine, cel care îl însoțește!

 

Gymboland dă tonul distracției într-o nouă locație!

Sun Plaza găzduiește un nou loc de joacă Gymboland, completând harta distracției din București, unde copiii pot descoperi universul fascinant al lui Pogonici.

 

Noua locație Gymboland din Sun Plaza este un spațiu ideal pentru cei mici, care stimulează imaginația și îl introduce pe cel mic în lumea fascinantă a jocurilor arcade. Designul inovator al locului de joacă este completat de aparatele de jocuri și de ecranele speciale și interactive, care le vor permite celor mici să câștige o serie de premii.

 

Verifică programul de activități din noua locație Gymboland și adu-l pe cel mic să descopere atelierele de creație, concursurile, paradele de costume, facepaintingul, petrecerile tematice și show-urile de talente.

 

Descoperă harta petrecerilor Gymboland speciale pentru Ziua Copilului și vizitează și noul loc de joacă din Sun Plaza!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here