Sudul mai accesibil ca niciodata la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

0
828
case-locuinte-licitatii

case-locuinte-licitatiiSudRezidential.ro vine la targul care se desfasoara la Palatul Copiilor, in perioada 20-22 mai, cu cele mai bune oferte imobiliare din Zona De Sud
SudRezidential.ro in parteneriat cu BCR,MOBEXPERT si AV Brokers Solutions va invita la targul imobiliar

Project Expo – Palatul Copiilor in acest weekend pentru a beneficia de cele mai bune servicii imobiliare ,cele mai ieftine oferte din piata, cel mai bun pret pe mp, numeroase discounturi si promotii reale, precum si multe alte surprize placute.

Veti putea beneficia  pe perioada targului de preturi promotionale la imobilele propuse spre vanzare de SudRezidential.ro, deorece asa cum v-am obisnuit deja promovam cele mai bune oferte imobiliare. Si ca sa va convingem ca nu sunt doar vorbe, mai jos aveti cateva exemple.

Garsoniere Berceni – Metrou Dimitrie Leonida in ansamblu rezidential de la 23.400 euro tva inclus.
Garsoniere Berceni Metalurgiei- Carrefour, in ansamblu rezidential, de la 25.000 euro tva inclus.
Apartament cu 2 camere in Berceni- Metrou Aparatorii Patriei, imobil nou, de la 40.000 euro, tva inclus.
Apartamente cu 2 camere in Berceni sos Oltenitei in ansamblu rezidential de la 44.000 euro.
Vila P+1, in Ansamblu Rezidential, Jilava, 130 mp construiti, 310 mp teren, complet finisata- 46.000 euro.

SudRezidential.ro in parteneriat cu AV Brokers Solutions, va derula pe durata  evenimentului o campanie de informare asupra produselor bancare, in cadrul careia veti avea posibilitatea sa va verificati grauit eligibilitatea in fata institutiilor bancare sau  sa va verificati Scoring-ul bancar GRATUIT  in  cadrul standului nostru.

Mobexpert in parteneriat cu SudRezidential.ro va oferi pe durata targului  consultanta gratuita in amenajare, precum si  “proiectul de amenajare interioara “ pentru noua dumneavoastra locuinta dar si Discount-uri la achizitia de mobilier.

Invitatul de onoare in cadrul standului SudRezidential.ro va fi Studio Plus Residence – cel mai apreciat concept imobiliar din Zona De Sud ,cu o participare in premiera la un eveniment imobiliar, prilej cu care va lansa un nou proiect cu o locatie exceptionala  marca Studio Plus Residence.

Va  asteptam cu interes la Project Expo in acest weekend,  sa ne bucuram impreuna de cele mai bune promotii ale verii.

Catalin Grigore   
General Manager SudRezidential.ro

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO www.projectexpo.ro

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here