STIRI PE SCURT.FOARTE PE SCURT.

0
3991

ASA INCEPE DRAGOSTEA…

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității au reținut trei adolescenți din Dâmbovița. În urma unor cercetări făcute de procurorii DIICOT, s-a ajuns la concluzia ca tinerii un constrâns la act sexual un băiat de 11 ani, au filmat, apoi au distribuit imaginile unor cunoscuți.Tot asa s-au petrecut lucrurile si in Sodoma biblica doar ca protagonisii n-au pus filmarea pe Net.

CAND S-O IMPARTIT NOROCUL

Liderii PNL s-au întâlnit vineri să discute despre împărţirea funcţiilor de secretari de stat, prefecţii şi reprezentanţi în agenţii şi oficii. Surse din partid au declarat că s-a convenit că primele 20 de filiale ale formaţiunii, cu rezultate foarte bune la alegerile parlamentare, vor avea un secretar de stat şi două poziţii în conducerea unor agenţii sau oficii, iar cele cu rezultate slabe rămân doar cu un secretar de stat.Cine imparte oala cu lape ia intotdeauna caimacul.

 

NU NE VINDEM TARA.NE-O VAND POLITICIENII

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu acuză Guvernul, într-o postare pe pagina sa de socializare, că vrea să vândă „pe nimic” companiile de stat. Ciolacu îi solicită președintelui Klaus Iohannis „să nu fie părtaș la acest furt”. Declarația liderului PSD vine în contextul în care Guvernul a anunțat în cursul acestei săptămâni că intenționează să aborge legea inițiată de PSD care interzice timp de doi ani orice privatizare a companiilor cu capital de stat.Rabdare.Cand n-o mai fi nimic de vandut, se potolesc!

 

IUBIREA TE FACE INVENTIV

 

O specie de greier de pădure folosește frunzele unei plante pentru a-și amplifica sunetul, fiindcă doar așa îi cresc șansele de împerechere, arată un studiu din India. Femelele de Oecanthus henryi sunt atrase mai ales de masculii care scot sunete puternice și au corpuri mai mari, astfel că cei care sunt mai mici și mai puțin vocali își cresc șansele doar folosindu-se de frunze.Asa fac si politicienii nostri doar ca se folosesc de televiziuni.

 

PRIMA ZI DE IARNA! VA FI SI ULTIMA?

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitații și polei, valabilă până miercuri în cea mai mare parte a țării, dar și un cod galben de ninsori abundente și vânt puternic, până luni la prânz, în jumătatea de sud a țării.Codul galben de ninsori abundente, strat de zăpadă consistent și intensificări ale vântului este valabil de duminică, ora 18.00, până luni, ora 14.00.Iubitorii anotimpului rece vor avea aproape 48 ore de extaz.

 

DONALD TRUMP LUPTA PANA IN ULTIMA CLIPA

 

Donald Trump și avocatul său, Rudy Giuliani, dădeau telefoane senatorilor aflați sub asaltul protestatarilor de la Capitoliu, încercând să-i determine să amâne validarea rezultatelor alegerilor prezidențiale. Informația a fost publicată de CNN, care a obținut confirmări din mai multe surse, inclusiv de la purtătorul de cuvânt al unuia dintre senatori.Le-ar fi dat mesaje pe Facebook, dar smecherul de Zukerberg ii inchisese deja contul.

DATI-NE BANI, NU FITI GOLANI!

 

Asociația Municipiilor din România, condusă de primarul liberal Emil Boc, acuză Ministerul Sănătății că îi obligă să organizeze și să doteze centrele de vaccinare, precum și să asigure plata personalului medico-sanitar din aceste centre, fără a le fi alocate și resursele financiare necesare.Raspunsul lui Vlad Voiculescu: N-avem bani, dara iubirea de mosie e un zid/Care nu se-nspaimanteaza de-a ta faima, mai Covid!

 

LA MILA VECINILOR

 

Cei care vor să aibă câini sau pisici și locuiesc la bloc au nevoie de acordul vecinilor, a decis instanța din Timiș. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au pronunțat o decizie definitivă prin care se menține hotărârea de Consiliu Local din 2007. Vecina mea care are 18 caini si 27 de pisici va fi foarte trista cand va afla asta.In viitor, cel mai bun prieten al omului va fi vecinul

 

BANII MEI, BANII MEI /ARE-ANAF ACCES LA EI

 

De azi, ANAF va avea acces la toate conturile din bănci. Toate instituțiile care au conturi pentru persoane fizice și juridice trebuie să trimită Fiscului datele financiare. Noua legislație este creată pentru a lupta împotriva spălării banilor și finanțării terorismului.Primind aceasta lovitura crunta, terorismul mondial e ca si spulberat!

 

VOM AVEA UN PAPA VACCINAT!

 

Papa Francisc a anunțat că intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19 săptămâna viitoare și chiar și-a făcut programare în acest sens, potrivit Mediafax.E clar! In vremurile Noului Testament nici cei 12apostoli n-ar fi scapat nevaccinati.Poate doar Iuda!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here