Star Storage lanseaza in Romania sistemul de stocare Hitachi Unified Storage VM (HUS VM)

0
671

Bucuresti, 1 octombrie 2012.  Star Storage, furnizorul de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), partener Gold al Hitachi de peste 10 ani, anunta extinderea portofoliului sau de produse care folosesc virtualizarea prin lansarea in Romania a primei platforme modulare de stocare unificata care ofera facilitati de virtualizare de nivel enterprise pentru toate tipurile de date (block, fisier si obiect).  

Proiectat special pentru companiile mici si mijlocii, noul Hitachi Unified Storage VM (HUS VM) simplifica operatiile si ofera posibilitatea managementului centralizat al stocarii pentru toate sistemele de stocare virtualizate indiferent de furnizor. HUS VM se integreaza cu aplicatia de management Hitachi Command Suite, astfel incat utilizatorii sa poata folosi serviciile de stocare exact unde si atunci cand au nevoie de ele la un nivel de calitate greu de egalat. HUS VM este, de asemenea, singurul produs modular de stocare unificata care ofera 100% disponibilite garantata a datelor.

“Pana nu demult, lipsa unei solutii de stocare virtuala scalabila si versatila era o provocare pentru sectorul intreprinderilor mici si mijlocii. Mediul IT existent in cadrul acestor organizatii are aceleasi cerinte legate de eficienta prin folosirea virtualizarii, administrare consolidata, performanta si disponibilitate a datelor ca si organizatiile de nivel enterprise, dar se confrunta in schimb cu provocarea de a realiza toate acestea cu un buget considerabil mai mic. Se fac astfel multe compromisuri care, pe termen lung, pot  impacta negativ performantele companiei. Acest lucru se schimba acum odata cu lansarea HUS VM, prima platforma modulara de stocare cu facilitati de virtualizare de nivel enterprise, special proiectata pentru intreprinderile mici si mijlocii. Aceasta este o platforma modulara unificata de stocare pentru toate tipurile de date, care incorporeaza cele mai noi sisteme de virtualizare, construita de la inceput pentru a raspunde cerintelor legate de disponibilitatea si performanta aplicatiilor, fara a investi masiv in echipamente de stocare. Este usor de administrat și optimizata pentru aplicatiile critice din cadrul organizatiilor.” declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

HUS VM ofera avantaje multiple:
Este singurul produs unificat de stocare care ofera 100% disponibilitate garantata a datelor.
Migrarea datelor se face cu 90% mai repede, iar TCO (Total Cost of Ownership) este imbunatatit cu 30% raportat la sistemele nevirtualizate.
Costurile pentru asigurarea mediului de functionare sunt cu pana la 40% mai mici fata de celelalte produse existente pe piata.

HUS VM ofera intreprinderilor mici si mijlocii cel mai mare grad de disponibilitate si scalabilitate atat in interiorul, cat si in exteriorul sistemului de stocare. Utilizand HUS VM organizatiile isi pot creste semnificativ eficienta capacitatii de stocare prin virtualizare si pot beneficia de avantajele migrarii rapide a datelor cu mai putin efort. HUS VM simplifica, de asemenea, managementul aplicatiilor virtualizate, precum si implementarea cerintelor necesare utilizarii datelor la nivel de bloc si fisier incluzand VMware, Microsoft SQL Server, Microsoft Office SharePoint Server, Microsoft Exchange Server si VMware View (VDI).

In plus, o gama variata de servicii, care folosesc la maximum avantajele virtualizarii si arhitecturii unificate de stocare, asigura tranzitia transparenta a clientilor catre noua platforma pentru imbunatatirea imediata a operatiilor in noul mediu de lucru virtualizat.

Facilitatile oferite de HUS VM includ:

Virtualizarea stocarii la nivelul intregii organizatii
Capacitatea virtuala de stocare ajunge pana la 64 Petabytes (PB), independent de furnizorul echipamentelor de stocare. Migrarea datelor se face cu 90% mai repede fata de sistemele nevirtualizate, reducandu-se astfel considerabil riscurile si efortul.

Arhitectura unificata de stocare
Sistemul consolideaza datele in mod nativ la nivel de bloc, fisier sau obiect intr-o singura platforma pentru a livra rapid servicii de date securizate. Platforma unificata permite clientilor sa partajeze resursele pentru rularea diverselor aplicatii pentru a reduce investitiile de capital si cele legate de operare.

Administrare usoara
Suita de management unificat Hitachi Command Suite reduce semnificativ timpul necesar pentru administrarea spatiului de stocare folosit de aplicatii multiple.

Eficienta operationala
Costurile totale de detinere (TCO) sunt reduse cu pana la 30% comparativ cu sistemele de stocare nevirtualizate.
Se reduc cu pana la 40% costurile pentru asigurarea conditiilor de functionare datorita consumului redus de energie si amprentei reduse. Capacitatea mare a volumelor de stocare reduce semnificativ timpul de administrare a sistemelor de fisiere mari, permitand astfel stocarea a milioane de fisiere.

Despre Star Storage – Information Management | Outsourcing | Cloud

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here