Spitalul Première devine unul dintre cei mai importanți jucători din România de pe piața serviciilor medicale private

0
1101

spitalul-premiere-devine-unul-dintre-cei-mai-importan-i-jucatori-din-romania-de-pe-pia-a-serviciilor-medicale-private

8 milioane de euro vor fi investiți până la finalul anului 2018 în cel mai mare spital din vestul României, Spitalul Première, anul acesta plafonul de investiții realizat fiind de 5 milioane de euro, a anunțat într-o conferință de presă grupul de acționari.

Grupul de acționari Spital Premiere

Spitalul Première este în 2017 cea mai importantă investiție în domeniul medical din vestul țării și una dintre cele mai importante din România. Grupul de acționari a anunțat că în 2017 valoarea investițiilor a ajuns la 5 milioane de euro, urmând ca până la sfârșitul anului 2018 planul de investiții să fie completat cu încă 3 milioane de euro. Intenția grupului de acționari este să ofere servicii medicale în cât mai multe specializări, dar și condiții pentru tratamente de excelență.

Datorită investiției, spațiul actual al spitalului este de 4 ori mai mare decât a fost în 2013, la deschidere, iar numărul medicilor care deservesc unitatea medicală privată este astăzi de 30 de ori mai mare. Pacienții români pot beneficia în Spitalul Première de tratamente în specializările: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Ținând cont că Timișoara va fi capitală europeană în 2021 și o să avem un aflux foarte mare de turiști, pe lângă toate lucrurile istorice cu care se va putea lăuda Timișoara, ne vom putea lăuda și cu centre de excelență și performanță în anumite domenii. Și Spitalul Première are la ora actuală anumite domenii în care noi considerăm că putem asigura performanță medicală, precum Obstetrica, Chirurgia ginecologică, Ortopedia, Neurochirurgia și multe altele. – a declarant Prof. Dr. Prejbeanu Radu în timpul conferinței de presă.

Cifra de afaceri a Spitalului Première a fost la finalul anului 2016 de 12 milioane de lei, iar datorită investiției de anul acesta, care a însemnat extinderea spațiului, deci și posibilitatea de diversificare a activității medicale și creșterea numărului de pacienți, cifra de afaceri a fost dublată și încă este în creștere până la finalul anului 2017.

Grupul de acționari intenționează ca în următorii 3 ani de zile să ofere o gamă completă de servicii medicale atât pentru pacienții internați, cât și pentru pacienții externi. În acest sens, planul de extindere vizează integrarea de servicii medicale precum laboratorul de imagistică și alte servicii care în prezent sunt externalizate. Un prim pas s-a făcut anul acesta prin deschiderea laboratorului de analize.

Spitalul Première este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorită cererii foarte mari de servicii medicale private din partea românilor. Cele mai importante două valori pe care unitatea spitalicească le are în relația cu pacienții sunt: tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, confort și atenție pentru perioada de recuperare.

În prezent, din grupul de acționari fac parte medici cunoscuți pentru rezultatele profesionale foarte bune și cu o reputație consolidată în rândul pacienților: Prof. Dr. Prejbeanu Radu, Dr. Cioată Ionel Trifon, Dr. Bran Daniel , Dr. Mureșan Bogdan, Dr. Simedrea Voicu , Dr. Negoescu Dan , Dr. Dorneanu Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here