Spectacole si dulciuri la FESTIVALUL BUCURESTII LUI CARAGIALE !

0
661
Incepand cu aceasta saptamana, pe tot parcursul festivalului BUCURESTII LUI CARAGIALE, la spectacole care se vor juca pe scena amplasata in aer liber, in Centrul Istoric – intersectia Str. Franceza cu Str. Postei, toti copiii vor fi intampinati cu dulciuri oferite gratuit de Asociatia telefonul Copilului, cel mai nou partener al festivalului nostru.

Asadar, in fiecare seara, de marti pana duminica, atat in Centul Istoric cat si in zona Hala Traian, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la spectacole de teatru, opera, circ si muzica pentru ca impreuna sa se bucure de minunatele texte ale lui Caragiale. Intrarea este libera.

Organizat de Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, Primaria Municipiului București, la inițiativa Primarului General, dr. Sorin Mircea Oprescu, Festivalul „Bucureștii lui Caragiale”  se desfașoara in perioada 9 iunie –  20 septembrie sub motto-ul “100 de ani –100 de spectacole -100 de personalitați”  și are ca scop sarbatorirea centenarului Caragiale și transformarea Bucureștiului, pe parcursul intregii veri, intr-o capitala plina de viața și de umor. Instituții participante: Administrația Monumentelor si Patrimoniului Turistic, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Opera Nationala Bucuresti, Centrul de Creatie Arta si Traditie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”, Muzeul National al Literaturii Romane, Biblioteca Academiei, Biblioteca Metropolitana Bucuresti si Circ & Variete Globus.

PROGRAMUL FESTVALULUI BUCURESTII LUI CARAGIALE, pentru toata perioada, il gasiti aici : http://festivalcaragiale.us5.list-manage.com/track/click?u=af739ae81b116a54b0900c897&id=c4d70da623&e=7e2e2e8502

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here