Sistemele funcționale PrismaSeT 6300 de la Schneider Electric – fiabile și conectate la cloud

0
751

20 februarie 2023 – Schneider Electric lansează PrismaSeT 6300, cea mai nouă generație de sisteme funcționale, care permite realizarea tablourilor de distribuție de joasă tensiune, până la 6300A.

Noua gamă asigură un nivel ridicat de fiabilitate și conectivitate încorporată în cloud, în acest fel permițând accesul rapid și sigur la sistemele de alarmă inteligente, analiza consumului de energie, tendințe și planuri de întreținere preventivă.

Conectivitatea încorporată în cloud permite utilizatorilor să fie permanent informați despre distribuția electrică, precum și despre pierderile de tensiune, dacă este cazul. Acest lucru maximizează eficiența și disponibilitatea energiei, creând în același timp baza pentru inovațiile viitoare.

Printre cele mai importante beneficii ale acestei game se regăsesc:

  • Integrarea ușoară a senzorilor – wireless.
  • Senzorul PowerLogic HeatTag – un produs nou, conceput pentru prevenirea supraîncărcării în tablourile de distribuție. Utilizează tehnologia proactivă de detectare a încălzirii pentru a reduce semnificativ riscurile cauzate de supraîncălzire. Acesta pune la dispoziția utilizatorului date precise, în timp real, despre energie, curenți, putere și tensiune.
  • Noul întreruptor de circuit ComPacT NSX îmbunătățește experiența clienților prin conectivitate eficientă și interfața intuitivă.
  • Contactul auxiliar wireless, Acti9 AFDD Connect este cea mai avansată protecție disponibilă cu funcția all-in-one care oferă conectivitate și diagnosticare rapidă.

De asemenea, design-ul modern permite utilizarea gamei în medii dificile, astfel încât utilizatorii să beneficieze de o experiență optimă, asigurând, în același timp, reducerea semnificativă a amprentei tablourilor de distribuție de joasă tensiune, datorită barei colectoare Linergy LGYE 6300.

„Siguranța tablourilor electrice este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le analizăm atunci când realizăm noi inovații în domeniu, spune Lucian Enaru, Country General Manager, la Schneider Electric. „Această nouă gamă oferă caracteristici electrice, mecanice și digitale la cel mai înalt nivel, în conformitate cu obiectivele noastre în materie de siguranță în utilizare, dar și de sustenabilitate.”

Tablourile de distribuție PrismaSeT respectă cerințele standardelor IEC 61439-1&2 și garantează siguranța și fiabilitatea instalațiilor.

Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate în instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build și EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a ușura ofertarea și proiectarea instalațiilor electrice.

 

 

 

 

 

Despre Schneider Electric

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, care aniversează anul acesta 25 de ani de activitate. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.

 

Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări. 

 

https://www.se.com/ro/ro/

 

Discover Life Is On

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here