Signal Iduna are un nou director de vanzari

0
1022

SIGNAL IDUNA (www.signal-iduna.ro), filiala din Romania a liderului german in beneficii medicale, anunta investirea in functia de Corporate Healthcare Managers National Leader a Dianei Ungureanu (Oprea), incepand cu luna februarie a acestui an.

Cu o experienta de 10 ani in industria telecomunicatiilor, dintre care 8 ani petrecuti in pozitii cheie de vanzare a serviciilor specifice, Diana Ungureanu (Oprea) va gestiona in cadrul SIGNAL IDUNA portofoliul de clienti corporate si echipele de vanzari corporate din Bucuresti si alte 4 regiuni in care compania detine filiale.

“Am ales-o pe Diana Ungureanu pentru aceasta pozitie strategica in cadrul companiei noastre, datorita experientei sale in administrarea de clienti corporate si pentru a sustine mai departe strategia SIGNAL IDUNA de a-si consolida in piata pozitia de partener de incredere pentru toate companiile preocupate sa asigure un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii sai. Profilul si background-ul Dianei Ungureanu se incadreaza in valorile companiei noastre orientate catre promovarea unui stil de viata sanatos, incurajarea preventiei si grija pentru sanatate”, declara Leslie Breer, CEO SIGNAL IDUNA in Romania.

Desi in ultimii ani piata totala a asigurarilor a fost in descrestere, volumul pietei de asigurari de sanatate a crescut, atingand 17,64 milioane Euro la finalul lui 2012, in timp ce in anul anterior era de 12,23 millioane Euro.

Signal Iduna a urmat un trend ascendent iar volumul sau de afaceri aproape s-a dublat in ultimul an, in ciuda conditiilor economice dificile ale pietei.

“Am facut aceasta schimbare pentru a ma dedica unui domeniu apropiat de oameni.  imi propun ca prin ceea ce fac sa contribui la atingerea obiectivelor strategice ale SIGNAL IDUNA si impreuna sa ajutam companiile sa inteleaga beneficiile pe care le ofera angajatilor prin asigurarile de sanatate, la nivelul medicilor specializati si al retelelor de spitale si clinici pe care le au la dispozitie”, declara Diana Ungureanu (Oprea), Corporate Healthcare Managers National Leader SIGNAL IDUNA Romania.

Absolventa a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, Diana Ungureanu a detinut anterior pozitii cheie in cadrul unor companii renumite furnizoare de servicii de telecomunicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here