Shachar Shaine revine la conducerea URBB

0
673

incepand din 1 februarie, Shachar Shaine, unul dintre cei mai apreciati manageri din industria alimentara, ocupa din nou functia de Presedinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o in perioada 2004-2010, cu rezultate remarcabile si evolutii anuale constante.

Sunt incantat sa revin la conducerea URBB, fiind compania in cadrul careia am evoluat multi ani si cu care practic am crescut din punct de vedere profesional! Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea pozitiei companiei pe piata berii, urmata firesc de cresterea sanatoasa a vanzarilor, printr-o strategie sustinuta la nivelul extinderii de portofoliu si a activitatii URBB in Romania. Astfel, sunt convins ca impreuna cu intreaga echipa vom reusi sa obtinem rezultate din ce in ce mai bune si sa mentinem URBB pe un trend ascendent”, a declarat Shachar Shaine.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa, dupa care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA la Bradford University. Experienta sa de peste 17 ani cuprinde o activitate sustinuta pe marketing si sales in domeniul FMCG si domeniul planificarii proiectelor industriale. Aflat in Romania inca din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani pozitia de Marketing Vice-President URBB si apoi inca doi ani a fost Marketing & Sales Vice-President URBB. Din 2004 pana in 2010, a ocupat functia de Presedinte si CEO al companiei.

in 2008 a ocupat functia de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei, organizatie ce reprezinta interesele profesionale ale industriei producatoare de bere din Romania. in iunie 2009 a fost desemnat presedinte al Consiliului Investitorilor Straini, o asociatie a celor mai importanti investitori straini din Romania, infiintata in 1997.

Shaine a preluat mandatul de presedinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat aceasta functie timp de 5 ani, din ianuarie 2011 pana in prezent.

De la infiintarea sa, in 1997, URBB a jucat un rol activ in societate prin oferirea de produse de cea mai inalta calitate, concentrandu-se pe un mediu mai curat si un stil de viata mai bun. Fabrica de bere URBB are o capacitate de productie de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajati si contribuie anual cu milioane de dolari la economia romaneasca. Mai mult, URBB asigura peste 4.000 de locuri de munca direct si indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori si furnizori. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here