Serban Huidu, pus oficial sub acuzare pentru uciderea din culpa a trei persoane

0
602
accident-masina-descarcerare

accident-masina-descarcerareParchetul Judecatoriei Brasov a inceput marti urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane. „in continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul de circulatie petrecut pe raza localitatii Timisul de Sus,

judetul Brasov, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatorie Brasov au dispus, la data de 18.10.2011, inceperea urmaririi penale fata de Serban Sebastian Huidu, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa (trei victime)”, informeaza Biroul de presa al Ministerului Public.

Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale, spune sursa citata, a rezultat ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul kilometrului 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. in urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

in dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

„De asemenea, la dosar au fost depuse si rapoartele de expertiza medico-legala intocmite pentru celelalte persoane implicate in accident, stabilindu-se ca cei doi minori au suferit leziuni ce necesita pentru vindecare sub zece zile de ingrijiri medicale (fapt ce nu atrage raspunderea penala), iar celelalte doua pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesita pentru vindecare sub 60 de zile de ingrijiri medicale, precizand ca nu formuleaza plangere prealabila”, arata sursa citata.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii judiciare.

Cele trei persoane care au murit in urma accidentului provocat de realizatorul TV Serban Huidu erau colegi la o firma din Brasov, Ioan Garbis si Magda Draghici fiind patronii, iar stefan Lungu soferul, si duminica se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Lungu stefan Balogh, de 65 de ani si Magda Draghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat dupa impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineata, la Spitalul Judetean Brasov, unde au fost dusi in stare grava.

Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Brasov, o societate care activeaza in domeniul distributiei de masini de legat, infoliat, masini de paletizat, masini de lipit si materiale consumabile.

Duminica, cei trei se indreptau, cu masina firmei, catre Aeroportul Otopeni, unde ar fi urmat sa aiba o intalnire cu un client care venea din strainatate. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here